Regé-Jean Page hatalmas dobásra készül

Néhány nap és újra láthatod a képernyőn a kedvenc színészedet, már csak egy kis popcornt kell bekészítened.

Regé-Jean Page hatalmas dobásra készül

Szuper hírünk van, ha Bridgerton rajongó vagy, de akkor is, ha csak simán imádod Regé-Jean Page-t. Tom Hardy után ugyanis most ő fog esti mesét olvasni a közönségnek, ami tuti nem csak gyerekekből fog állni. A BBC mesecsatornáján, a CBeebies-en március 14-én debütál majd Hastings hercege.

A színész Smriti Halls és David Litchfield „Rain Before Rainbows” című könyvéből olvas majd fel, ami egy kislányról szól, aki követi a kis rókáját mindenhova. Együtt utaznak a kétségbeesés helyszínéről, a legbizonytalanabb időkben a szín, a fény és az élet reménye felé. Bár az nem derült ki, hogy miért pont ezt választotta Regé-Jean, de simán lehet, hogy a világban uralkodó jelenlegi nehéz helyzet ihlette meg. A sztori persze boldogan zárul, bebizonyosodik, hogy egy jó barát és egy kis bátorság mindig segít a bajban.

Az adásba kerülés dátuma azért is különleges, mert Angliában ekkor ünneplik az anyák napját. Biztos sok édesanyának okoz majd szép perceket a sztár. Az is tuti, hogy rengetegen fogják nézni a műsort, ugyanis a Bridgerton a Netflix legnézettebb sorozata lett januárban, miután kiderült: 82 millióan látták.

Az előzetesben pedig már fel is bukkan a kedvenc herceged, amit itt tudsz megnézni:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek