Fekete Dávid felesége megszólalt a házasságuk jövőjével kapcsolatban

Hónap elején robbant a hír, hogy az ex-Megasztáros és felesége válnak, majd pedig az is kiderült, hogy az énekes százmilliós tartozást halmozott fel az elmúlt időszakban. Regina most elárulta, hogyan látja a jövőjüket.

Fekete Dávid felesége megszólalt a házasságuk jövőjével kapcsolatban

Minden túlzás nélkül Fekete Dávid hosszú posztjaitól hangos a Facebook, melyben vagy széteső házasságáról, és felesége állítólagos megcsalásáról ír, vagy arról, hogy sajnos nagy rá az esély, hogy börtönbe kerül múltbéli hibái miatt. Tegnap, néhány napos hallgatás után pedig egy minden eddiginél személyesebb vallomást is közzé tett a közösségi oldalán.

A Blikk megkereste az egykori Megasztáros feleségét, Reginát, aki elárulta, hogy ő is pont úgy tudta meg, hogy Dávid válni akar, mint bármelyik más netező: a Facebookról. A Bors kérdésére pedig, miszerint lát-e közös jövőt, a következő válasz érkezett:

„Nincs visszaút. Régóta érett bennem, és szerintem benne is ez a szakítás. Nem fogok, nem tudok neki megbocsájtani bizonyos dolgokat, fájdalmakat, amiket okozott és amiket egy életen át cipelek majd, de ő a fiaim édesapja, úgyhogy valahogy majd rendeznünk kell a viszonyunkat” – válaszolta Regina, aki határozottan állítja, hogy nincs senkije, és 3 gyermeke mellett ideje sincs egy új kapcsolatra.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek