Jennifer Lopez mégsem szakított, tovább küzd a kapcsolatáért

Még egy napja sem robbant a hír, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítottak, az énekesnő bejelentkezett némi pontosításért, miszerint valóban vannak problémák, de még nem dobták be a törölközőt.

Jennifer Lopez mégsem szakított, tovább küzd a kapcsolatáért

Mindenki nyugodjon le, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez még mindig egy párt alkotnak – írta TMZ, miután tegnap megszellőztette ennek az ellenkezőjét. A két sztár szerint erősen túlzóak és pontatlanok a szakításukról közölt cikkek a világsajtóban, és mindketten határozottan erősítették meg a lapnak, hogy még mindig együtt vannak, jelenleg is küzdenek a kapcsolatért, és nincs harmadik. Vagyis válság van, de továbbra is mindent beleadnak, hogy túlélje mindezt a 4 éves kapcsolatuk, amiből 2 éve jegyespárt alkotnak.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek