Kiderült, miért szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Annak ellenére lett vége a hollywoodi álompár kapcsolatának, hogy minden energiájukkal megpróbálták egyben tartani azt, a válságot okozó tényező viszont sokkal keményebbnek bizonyult.

Kiderült, miért szakított Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Egészen konkrétan a hihetetlen kategóriába tartozik Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szakítása. 4 évig láthatóan imádták egymást, 2019 óta jegyben jártak, és hónapokig dolgoztak álomesküvőjük szervezésén. Tegnap mégis bombaként robbant a hír, miszerint jegyesség felbontva, esküvő lefújva, kapcsolat offolva. A TMZ-nek akkor még nem volt információja a miértekről, most viszont befutottak az első, párhoz közeli források vallomásai.

A People-nek nyilatkozó bennfentes szerint hónapok óta komoly problémák voltak a pár között, ami menthetetlenül szakításhoz vezetett. „Próbálták egyben tartani ezt az egészet a gyerekek miatt, de mindenki látta, hogy nem fog működni. Egy hatalmas, közös kastély vásárlására készültek, ami végül sosem történt meg, miután kihátráltak az egyezményből, amiről itt Miamiban minden barátjuk tudott.” – árulta el a forrás.

A problémák nagyjából 3 hónapja, a pandémia ideje alatt kezdődtek, vagyis sok sztárhoz hasonlóan a koronavírus zilálta szét a kapcsolatukat. Egyébként egyértelmű bizonyíték volt rá, hogy Jennifer és Alex menteni akarták a menthetőt, hogy még párterápiára is jártak – sajnos már nem sok sikerrel.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek