Megőrül az internet az Adam Drivert etető Lady Gagáért

Javában forog a House of Gucci című film, melynek főszereplői, Adam Driver és Lady Gaga heti rendszerességgel szállítják a cukiságbombákat.

Megőrül az internet az Adam Drivert etető Lady Gagáért

Képzelj el egy közös halmazt, amiben csak szeretem-dolgok vannak. Mint a Nutella, a fényvédős hidratáló, az alvás, vagy Lady Gaga és Adam Driver. Az, hogy utóbbi kettőt hamarosan közös filmben (House of Gucci) láthatod, igazi non plus ultra. (Annak pedig külön örülünk, hogy Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász apukája rendezi.)

Emlékezz csak vissza, micsoda hisztérikus örömöt váltott ki a rajongókból, amikor Lady Gaga kiposztolta Instájára filmbéli párosukat. A fotón mindent imádtunk Adam haján keresztül a pulcsijáig, meg úgy a kettőjük közötti tökéletes harmóniáig.

Na most képzeld el azt, hogy a cukiságadag négyzetre emelődött, miután kiszivárgott egy forgatási jelenetről készült kép – csípte el a brit Cosmo. Amin Gaga épp Drivert eteti. Kézből. Mint az igazi szerelmesek.

Fotó: Getty Images

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az internet pedig egyszerűen megvadult a jelenetért:

Ennek ellenére még csak véletlenül se számíts egy cukormázas sztorira, a film ugyanis azt járja körül, hogyan ölték meg Maurizio Guccit (őt alakítja Adam Driver), akinek gyilkosát felesége, Patrizia Reggiani (őt pedig Lady Gaga) bérelte fel.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek