5 durva botrány, amikor a királyi család nem állt ki Meghan és Harry mellett

Ezek után annyira nem is csodálkozunk, hogy a hercegi pár, Meghan Markle és Harry herceg inkább a függetlenedés mellett döntött…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 durva botrány, amikor a királyi család nem állt ki Meghan és Harry mellett

Amikor Meghant először bemutatták, mint Harry barátnőjét

Amint kiderült, hogy Harry herceg egy idősebb, elvált, félig színes bőrű, amerikai színésznővel jár, a brit média rögtön támadásba lendült. A sajtó már az első perctől fogva nem kedvelte Meghant, akinek gyakorlatilag nem is kellett semmit se csinálnia, máris az újságok címlapjain találta magát. A lapok úgy állították be, mintha Meghan valami idős, leégett elvált nő lenne (megjegyezzük, hogy csak 3 évvel idősebb Harrynél), aki kizárólag anyagi okokból akar beházasodni a királyi családba. A legsokkolóbb azonban kétségkívül azok a cikkek voltak, amik Meghan bőrszínével és származásával foglalkoztak. A brit média nem tudott napirendre térni afelett, hogy egy félig afroamerikai származású hercegnéjük lesz. Hogy mit tett ebben az időben a brit királyi udvar, hogy megvédje Meghant a támadásokról? Konkrétan semmit.

Meghan és Katalin folyamatos összehasonlítgatása

Amíg Meghan és Harry a királyi családdal élt, szinte nem telt el úgy hét, hogy a média ne szedte volna darabokra a hercegnét azért, mert a szemükben nem volt olyan tökéletes, mint a Katalin. Ráadásul az összehasonlítgatások során nagyon durva kettős mércét használtak: amit Kate-nek elnéztek, vagy amiért őt még dicsérték is, ugyanaz Meghan részéről elfogadhatatlan volt. Például, amikor Katalin egyik alkalommal egy féloldalas estélyit viselt, a média nem győzött áradozni róla, azt mondták rá, hogy olyan, mint egy mesebeli hercegnő. Amikor viszont Meghan jelent meg egy hasonló szabású ruhában, őt vulgárisnak nevezték. Egészen felháborító módon a terhessége alatt még abba is belekötöttek, hogy Meghan túlságosan látványossá teszi a kerekedő pocakját, miközben Katalint a várandósságai során körberajongták. Egy ilyen helyzetben elvárható lett volna, hogy a királyi család közbelépjen, és megvédje az új hercegnét… De semmi ilyesmi nem történt.

Amikor a brit sajtó azt terjesztette, hogy a királyi család tagjai ki nem állhatják Meghant

Meghan és Harry még össze sem házasodtak, de a bulvárlapok már folyamatosan azt hangoztatták, hogy a királyi család tagjai ki nem állhatják a leendő hercegnét. Azt is megírták, hogy a családon belül Meghannak már külön gúnynevet is kitaláltak: a sajtó szerint a négyfal között mindenki csak „degree wife”-ként hivatkozott rá. A kifejezést nehéz magyarul visszaadni, de arra utaltak vele, hogy a házasságuk nem lesz hosszú életű, hogy maximum három év múlva Harry kirakja majd a felesége szűrét. (Azért három év, mert ennyi időbe telik az Egyesült Királyságba egy diploma megszerzése.) Tippelhetsz, szerinted a királyi család egyszer is megcáfolta ezt a pletykát? Kiálltak és elmondták, hogy semmi bajuk nincs Harry menyasszonyával? Mi nem igazán emlékszünk ilyesmire…

Fotó: Profimedia – Red Dot

Amikor Meghant és Harryt azért támadták, mert privát repülővel utaztak

Valószínűleg a királyi család minden tagja ezt teszi, de az újságok mégis csak Harryt és Meghant támadták be érte. A botrány még 2019-ben robbant ki, amikor a páros állítólag egy magánrepülővel utazott Ibizára, az első családi vakációjukra Archie-val. Később pedig rátettek még egy lapáttal azzal, hogy újra repülőre szálltak és meglátogatták Elton Johnt Dél-Franciaországban. A palota a botrányt ismét csak csendben figyelte, helyettük Elton John volt az, aki kiadott egy közleményt és elmagyarázta, hogy ő fizette a hercegi pár útját, amit egyébként egy karbonsemleges géppel tettek meg.

Még a koronavírust is Meghan nyakába varrták

Igen, a bulvárajtónak még a világjárványba is sikerült belerángatnia Meghant. Tavaly, amikor Károly herceget koronavírussal diagnosztizáltak, a média meg volt róla győződve, hogy Harryt csak és kizárólag a gonosz Meghan tartja távol apjától. Olyanokat írtak, hogy Harry azonnal repülőre akart ülni, hogy Amerikából hazautazzon, de Meghan egyszerűen megtiltotta neki. Az senkinek eszébe sem jutott, hogy Harry valószínűleg a saját és a családja egészsége védelme miatt nem utazta át a fél világot a pandémia kellős közepén.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: angol királyi család botrány bulvár harry herceg Katalin hercegné kiállt mellette meghan markle sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.