Sztárok, akik egy filmforgatáson haltak meg

Félelmetes belegondolni, mire képes egy forgatási kellék, vagy gyufa és szőrme találkozása, vagy egy be nem kötött biztonsági öv. Ezek a színészek és színésznők a filmtörténet legrosszabbul járt hősei.

Sztárok, akik egy filmforgatáson haltak meg

Jon-Erik Hexum

A történtekkor – 1984 – 26 éves Jon-Erik Hexum éppen a CBS Cover up! című show-jának forgatásán volt, amikor értesítették, hogy elhalasztanak pár jelenetet és majd máskor veszik fel őket. A színész ettől annyira kiakadt, hogy fogott egy hamis pisztolyt, ami forgatási kellék volt, a halántékához érintette, majd azt mondta: “Elhiszitek ezt?” Ezután meghúzta a ravaszt… Bár ezek a fegyverek nem úgy működnek, mint az igaziak, Jon-Erik koponyája nagyon súlyosan megsérült, az agya pedig bevérzett. Kómába esett, és 6 nappal később a kórházban elhunyt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jon Erik Hexum (@jon_erik_hexum) által megosztott bejegyzés

John Ritter

2003 szeptemberében John nagyon rosszul lett egy forgatáson, szédülésre és mellkasi fájdalomra panaszkodott. Gyorsan kórházba vitték, ahol azt gondolták, szívrohama van. Sajnos később kiderült, súlyos szívbetegsége volt, amiről nem tudott. Nem sokkal később, 54 éves korában elhunyt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Eileen Kerester (@nevecarolvickifan84) által megosztott bejegyzés

Ken Steadman

A 27 éves Ken Steadman 1996-ban egy Cutter nevű macsót játszott egy sorozatban, aki sivatagjáróval járta a vidéket. A forgatás egyik napján azonban színésztársával úgy ült be a kocsiba, hogy egyikük sem kötötte be magát. Ez végzetes hibának bizonyult, Ken ugyanis elveszítette uralmát a jármű felett és felborultak. Míg kollégája könnyű sérülésekkel megúszta, ő nem volt ilyen szerencsés. Mentőhelikopterrel vitték kórházba, ám belehalt súlyos sérüléseibe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erotic Thrillers (@eroticthrillers) által megosztott bejegyzés

Martha Mansfield

1923-ban a mindössze 23 éves színésznő, Martha Mansfield éppen azt ünnepelte kollégáival egy kellékautóban ülve, hogy befejezték a The Warrens of Virginia című film forgatását. Amikor egyikük meggyújtott egy gyufát a kocsiban az aprócska láng valahogy utat talált a nő kabátja felé, a szőrme teljes egészében égni kezdett. Egy színész a kabátjával próbálta megfékezni a lángokat, ám eddigre Martha arca és nyaka súlyosan megégett. Kórházba rohantak vele, de már nem tudtak segíteni rajta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

silent film (she/her) (@allaboutsilentfilm) által megosztott bejegyzés

Brandon Lee

A színész A holló című film forgatásán halt meg, miután golyó okozta hasi sérülést szenvedett egy jelenet felvétele közben. Kollégája körülbelül 5 méterről lőtt rá, a pisztolynak pedig nem kellett volna valóban elsülnie. A színészt éjjel egykor szállították kórházba, ahol 6 órás műtéttel próbálták megmenteni az életét. Sajnos nem sikerült, reggelre elhunyt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brandon Bruce Lee (@brandonlee) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek