Erzsébet királynő gyászol

Szomorú veszteség érte Erzsébet királynőt, meghalt ugyanis jó barátja, John Foster százados.

Erzsébet királynő gyászol

Nem könnyű ez az időszak az angol királyi család fejének, Erzsébet királynőnek: az Oprah-interjú robbantotta botrány romjai után takarít, és saját maga gondoskodik róla, hogy ismét jó legyen a viszony a Meghan-Harry páros, valamint a család között. Közben férjét, Fülöp herceget meg kellett műteni, ráadásul egymás után érik a veszteségek.

Ezúttal régi jó barátja, John Foster százados halt meg, aki 34 éven keresztül szolgálta az uralkodót és családját – írja a Grimsby Telegraph. Érdekesség, hogy ezalatt az idő alatt több mint 10 ezer órát töltött a levegőben. A siker azonban nem jött számára gyorsan: miután végzett a John Leggott College-ban, jelentkezett a Brit Királyi Légierőhöz, de elutasították. „Hogy javítson az esélyein, ráfeküdt a matematikára” – mesélte lánya, Joanne Brindle.

1977-ben kulcsfontosságú szerepet töltött be a királynő ezüst jubileumi ünnepségén, amikor egy 25 repülőgépből álló egységet irányított London felett. Számos díjat és elismerést kapott pályafutása során, többek között Erzsébettől is.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek