Felháborító dolgot tiltott meg a királyi család Meghannek és az anyjának

Újabb tökéletes példa érkezett, hogy Meghan Markle-t toronyba zárt hercegnőként kezelte a palota. Ráadásul nem csak őt, de a saját anyját is, amikor meglátogatta őt 2019-ben.

Felháborító dolgot tiltott meg a királyi család Meghannek és az anyjának

Amikor azt hiszed, mindent hallottál a Oprah-interjúnak köszönhetően, újabb csontvázak potyognak ki a szerkényből Meghan Markle és az angol királyi család viszonyát illetően. Most épp egy egyszerre nevetséges, szánalmas, és felháborító dolog derült ki arról, mit meg nem engedett magának a palota, amikor Meghan személyes szabadságának korlátozásáról volt szó.

Imod Scobie tökéletes, ugyanakkor sokkoló példát hozott erre a Harper’s Bazaar számára: a palota konkrétan megtiltotta Meghannek, és az őt meglátogató anyukájának, hogy elhagyják Frogmore Cottage területét, és beüljenek valahova kávézni.

„Az elszigeteltsége miatt különösen aggódó édesanyjának, Doria Raglandnek akkor tűnt fel mindez igazán, amikor 2019 nyarán, Frogmore Cottage-ban tett látogatásakor azt tapasztalta, hogy sem ő, sem pedig lánya nem mehet el Windsor városába kávézni” – írja Scobie.

„Itt ragadtál” – konstatálta csalódottan anyja Megnek, akinek az első pillanattól fogva megtiltották, hogy régi barátaival ebédeljen, vagy csak velük lógjon, mivel a palota úgy ítélte meg, nem tenne jót olyan időkben, amikor a brit bulvársajtó egyébként is túl sokat foglalkozik Meghannel. Amit valahol megértünk. Na de egy kávé megtiltása a saját édesanyjával – ez most komoly?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek