És Palvin Barbi Tesláját láttad már?

A gyönyörű, 27 éves Palvin Barbi megszerezte a jogosítványát, és beújította élete első autóját, ami nagyon úgy néz ki, hogy egy Tesla.

És Palvin Barbi Tesláját láttad már?

Palvin Barbi tökéletes, és úgy tűnik, mindenből sikerül a legjobbat megcsípnie. Szuper munkája van, hiszen a világ egyik legkeresettebb modellje, és egy olyan srác, Dylan Sprouse imádja, akit nagy eséllyel minden csaj elfogadna. Mostanra pedig a világ legtutibb autóját is behúzta, méghozzá egy Tesla formájában.

Barbi az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy végre letette a jogsit, sőt már autótulajdonos is lett. (És akkor most emlékezz vissza az első autódra, amit nyugodt szívvel húztál meg. Most pedig képzeld el, hogy az egy Tesla).

A modell egyébként már visszatért az Amerikai Egyesült Államokba, nemrég pedig az is kiderült, véget ért szerelmével közös Instagram reality műsora, a Breaking Ground. Pedig őszinték leszünk. most nagyon élnénk, ha legalább virtuálisan is, de egy Teslában furikáznának minket egy videó erejéig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek