Megszületett Pippa Middleton második gyermeke, nagyon különleges nevet kapott

Katalin hercegné húga ma életet adott kislányának, akinek ráadásul nagyon különleges nevet választottak.

Megszületett Pippa Middleton második gyermeke, nagyon különleges nevet kapott

Kétszeres anyuka lett Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. Férjével, James Matthewsszal közös kislánya, Grace Elizabeth Jane ma, vagyis hétfő reggel 4 óra 22 perckor született 7 font súllyal – árulta el a People számára a család egyik forrása azzal együtt, hogy a baba és a mama is jól vannak. „Tökéletes, és mindenki nagyon boldog az érkezése miatt” – egészítette ki a hírhozó.

És hogy miért olyan különleges a baba neve? Mert második keresztneve tökéletesen egyezik Katalinéval, akinek a teljes születési neve a Catherine Elizabeth Middleton. Plusz ugye Erzsébet királynőt is így hívják. Ami pedig magát Katalin hercegnét és Vilmos herceget illeti, nagyon boldogan fogadták a hírt (ne felejtsd el, hogy nagyon nehéz hét áll a hátuk mögött, hiszen pár napja adták le az Oprah-interjút, ami után a palota konkrétan válságstábot hívott össze).

Pippa és James 2018 októberében lettek szülők, akkor kisfiuk, Arthur pedig pont ott született – követve a családi hagyományt -, ahol Katalin hercegné mindhárom gyermeke, a Szent Mária Kórházban.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek