4 kőkemény szabály a királyi családban, amit minden terhes nőre vonatkozik

Meghannek a mostani várandósságánál már valószínűleg nem, de például Eguéniának és Katalinnak minden további terhességüknél be kell majd tartaniuk ezeket a szabályokat.

4 kőkemény szabály a királyi családban, amit minden terhes nőre vonatkozik

Dress Code

A királyi család szigorú öltözködési szabályait akkor is be kell tartani, ha az ember lánya épp gyereket vár. Szóval tök mindegy, mennyire dagadt meg a lábfejed, a brit uralkodó család tagjaként továbbra is zárt orrú cipőt kell hordanod. És sajnos a dress code nem bekkelhető ki egy pár kényelmes edzőcipővel, hiszen emlékezz csak vissza: a család várandós nőtagjait egyszer nem láthattad lapos talpúban, kizárólag magassarkú cipőt viselnek.

Meglepetés!

A világnak fogalma sem volt, hogy Katalin és Vilmos gyerekei milyen neműek lesznek – a babák születésekor derült csak ki még a szülők számára is. Ez persze nem gátolja meg a briteket, hogy fogadásokat kössenek, kisfiú vagy kislány születik-e, így tettek például Archie érkezésekor is. De miután Meghan és Harry most, a második gyermeküket várva már megtudhatták előre a baba nemét, ezúttal nem lesz szükség a találgatásra: Oprah interjújában elárulták, hogy lányuk lesz.

Változó hagyományok

Képzeld, korábban generációkon át a hercegnők szoptatós dajkákat (azaz egy nemrégiben szült, anyatejjel bíró nőt) alkalmaztak, hogy a babákat etessék. A királynőt azonban a saját édesanyja szoptatta, II. Erzsébet pedig úgy döntött, folytatja ezt a szokást. Azóta pedig a királyi család nőtagjait kifejezetten arra biztatják, hogy szoptassák a gyerekeiket. (A királynő tápszerről vallott nézeteiről nincs szó, de szerintünk ez a témakör pont az, ami tökéletesen az anya saját hatáskörébe tartozik.)

Tilos a buli

Az uralkodó családban egyáltalán nem lehet babaváró bulit tartani – de jó okkal. Egészen konkrétan azért, mert a család már alapból elképesztően gazdag, így visszatetsző lenne egy fényűző parti a nép szemében. Persze ez nem jelenti azt, hogy Katalin legjobb barátnői ne ajándékozták volna meg, azt pedig már tudjuk, hogy Meghan simán megszegte ezt az előírást: a barátaival New Yorkban tartottak egy extravagáns babaváró bulit.

Még több

Sztárhírek