Elliot Page nemváltó műtéten esett át

Miután transzneműként coming outolt, Elliot Page már meg is tette a következő lépéseket a férfivá válás útján.

Elliot Page nemváltó műtéten esett át

Elliot Page végre kezdi igazán jól érezni magát a bőrében: nemrégiben nemi helyreállító műtétje volt, mely során eltávolították az emlőszövetét, hogy az identitásához passzoló férfias felsőteste legyen.

„Teljesen megváltoztatta az életem a műtét”– mondta a Time magazin címlapsztorijában Az Esernyő Akadémia sztárja. Elliot hozzátette, hogy ugyan egy ilyen műtéttől senki transzneműsége sem függ, de ez most végre felszabadította a pubertáskor jelentette „totális pokolból”, és kezd ráismerni a tükörképében arra, aki valójában mindig is volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@elliotpage által megosztott bejegyzés


Decemberben coming outolt Elliot transzneműként. „Hatalmas hálával tartozom azoknak a fantasztikus embereknek, akik támogattak ezen az úton. El sem tudom mondani, milyen páratlan érzés, hogy végre annyira szeretem önmagam, hogy felvállaljam a valódi énemet”– írta akkor az Instagramján, most pedig azt is elárulta, hogy ekkor már lábadozott a műtétből.

A sztár felesége, Emma Portner mindenben támogatta a sztárt, sőt, hangsúlyozta, milyen büszke rá. Ennek ellenére januárban mégis szakítottak. Miután a színész beadta a válókeresetet, a következő nyilatkozatot adták ki:

„Hosszas gondolkodás és alapos megfontolás után nehezen, de meghoztuk a döntést a válásról, miután tavaly nyáron szétköltöztünk. Fontos megjegyeznünk, hogy tiszteletben tartjuk egymást és ezután is szoros barátságot fogunk ápolni egymással!” 

Elliot egyébként változatlanul Az Esernyő Akadémia egyik oszlopos tagja marad, a folytatás előkészületei jelenleg is tartanak.

A színész Netflixen futó sorozatáról tőlünk mindent IS megtudhatsz:

Végre kiderült, kik lesznek a Sparrow Academy tagjai Az Esernyő Akadémiában

Hivatalos: érkezik az Umbrella Academy 3. évada

10 fontos részlet a The Umbrella Academy 2. évadából, amit észre sem vettél

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek