Szabó Zsófi őszintén beszélt a válása körüli botrányról

Egy válás önmagában is nehéz, pláne akkor, ha a műsorvezető, Szabó Zsófi az utolsó utáni netezőtől is kéretlen, bíráló kommenteket kap.

Szabó Zsófi őszintén beszélt a válása körüli botrányról

Senki nem számított rá, hogy Szabó Zsófi és férje, Zsolt válni készülnek, a közösségi média korában, amikor az emberek néhány poszt alapján lövik be a „minden oké” státuszt, a külvilág számára ugyanis elhamarkodottnak tűnhetett a műsorvezető és férje döntése. Zsófi a Reggeli című műsorban jelentette be a válást, és azóta sem csinál belőle sportot, hogy az utolsó részletet is kiteregesse.

Istenes Bence YouTube-on futó műsorában, az InstenEstben azonban megkapó őszinteséggel beszélt a folyamatról, és arról, mennyire mélyen rosszul érintik az őt bíráló kommentek.

„Erről most is fáj beszélni. Igazából a futással meg a melóval egy kicsit felhozom magam, de ez nagyon kemény… – ismerte el Istenes Bencének a válása körüli felhajtásról Szabó Zsófi. – Úgy jövök ki ebből a válásból, mintha boszorkány lennék. Mintha a megtestesült gonosz lennék. Nyilván nem azt akarom, hogy szentté avassanak, vagy hogy mindenki szeressen, de ne gyűlöljenek ennyien a semmiért! A legdurvább az, hogy nagymamák kommentelnek. Két-három unokával mosolygó, cuki nagymamák azok, akik a legdurvább kommenteket írják – fakadt ki Szabó Zsófi, aki szerint az internet ideális felülete a gyűlölködőknek. – Ez évről évre kegyetlenebb… Felületet ad azoknak az embereknek, akik névtelenül szeretnek gyűlölködni. Ez pedig nagyon-nagyon rosszulesik.” – magyarázta a műsorvezető.

Még több

Sztárhírek