Vilmos és Harry kapcsolata elérte a mélypontot

Vilmos herceg és Harry herceg egyáltalán nem békült ki, sőt az Oprah-interjú csak olaj volt a tűzre.

Vilmos és Harry kapcsolata elérte a mélypontot

Az ominózus Oprah-interjú után mindenki arra volt leginkább kíváncsi, hogy hogyan csapódtak le az elhangzottak a királyi család körében. Erzsébet ki is adott egy hivatalos közleményt, ám ebből az nem derült ki például, hogy Vilmos és Harry kapcsolatára hogyan hatott a dolog. A brit Sun infói szerint a testvérek üzeneteket váltottak egymással, miután adásba került az interjú, ám Vilmos nem azért kereste meg az öccsét, hogy gratuláljon neki a bátorságáért – épp az ellenkezője történt. A két férfi között ugyanis óriási a feszültség, amire a beszélgetés még rátett egy lapáttal.

Vilmosnak és Harrynek júliusban kellene szobrot avatnia a Kensington-palotában, de egyelőre az sem biztos, hogy együtt jelennek majd meg. „Vilmos és Harry érzelmileg és fizikailag is a lehető legtávolabb van most egymástól. A kapcsolatuk elérte a mélypontot, miután Vilmos üvöltött Harryvel az Oprah-interjú után” – mesélte a lap forrása.

A bennfentes azt is hozzátette, hogy „Vilmos annyira dühös rá, hogy teljesen elképzelhetetlennek tartja, hogy boldogan álljanak együtt Diana hercegnő szobrának leleplezésén. Nagyon sok munka kell a dolgok rendezéséhez.” Persze az idősebb testvér nem fogja azt mondani Harrynek, hogy nem látja szívesen az avatáson, hiszen az édesanyjukról van szó: „Együtt találták ki a szobor koncepcióját, igazságtalan lenne azt mondani, hogy Harry ne vegyen részt az ünnepségen. Valószínűleg nemcsak a szoborról fognak beszélgetni… időre lesz szükségük.”

A pletykák szerint Harry június 12-re is haza szeretne látogatni, a Trooping the Colour ünnepségre, amin Fülöp herceg 100. születésnapját ünneplik majd meg.

Mutatjuk a legérdekesebb híreket a királyi családról, kattints:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek