Demi Lovatót megerőszakolták

Több sajnálatos esetről is nyíltan beszél legújabb dokusorozatában Demi Lovato.

Demi Lovatót megerőszakolták

Demi Lovato 2018-ban élete legnehezebb időszakán ment keresztül, miután drogtúladagolás miatt élet-halál között lebegett, majd rehabra került. Legújabb dokumentum sorozatában azt is elárulta, hogy az esettől súlyos agykárosodást szenvedett, aminek máig szenved a következményeitől. Az énekesnő látása például marandóan károsodott, vakfoltok találhatók benne. Ha azt hitted, ennél durvább már nem derülhet ki azzal az estével kapcsolatban, akkor tévedtél.

Demi állítása szerint a drogdíler nemcsak hagyta volna meghalni őt, de meg is erőszakolta. Minderre a kórházban fekve döbbent rá, amikor az orvosok megkérdezték, hogy lefeküdt-e valakivel az éjszaka. Az énekesnő igennel válaszolt, mert fel tudta idézni, amint a meg nem nevezett férfi fekszik rajta, amibe egyáltalán nem egyezett bele, miután a heroin miatt döntésképtelen állapotba került. „Nagyjából egy hónappal a túladagolásom után döbbentem rá, hogy nem is voltam olyan állapotban, hogy döntést tudjak erről hozni. Ezt a traumát nem lehet egyetlen éjszaka alatt feldolgozni.”

A sztár azt is bevallotta, hogy nem ez volt az első eset, hogy megerőszakolták. Még tiniként, amikor a Disney Channelnél dolgozott, találkozgatott egy férfival, aki a beleegyezése nélkül vette el a szüzességét. Hiába mondta neki az énekesnő, hogy még nem készült fel a szexre, a férfit nem érdekelte. Demi ezt a sajnálatos esetet okolja azért, hogy önpusztításba menekült.

Még több sztárvallomásért kattints ide:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek