Itt a bizonyíték, hogy Fülöp herceg sokkal jobban van

Sikeres szívműtéte után felgyógyult Fülöp herceg, és már haza is engedték a kórházból.

Itt a bizonyíték, hogy Fülöp herceg sokkal jobban van

Fülöp herceg még februárban vonult kórházba orvosa tanácsára, miután rosszullétre panaszkodott, és bár a palota információi szerint néhány napról volt csak szó, később az is kiderült, hogy a fertőzéssel kórházba került Fülöp szívét meg kellett műteni.

„Edinburgh hercege tegnap sikeres szívműtéten esett át a St. Bartholomew Kórházban. Őfelsége előreláthatólag még számos napig kórházban marad kezelésre, pihenésre és felépülésre” – érkezett a hír a márciusi beavatkozás után. Úgy tűnik azonban, hogy a herceg a vártnál is gyorsabb ütemben épült fel, tegnap, vagyis kedden ugyanis a Daily Mail arról számolt be, hogy a herceg elhagyhatta a kórházat.

Fülöp herceg elhagyja a kórházat

Fülöp herceg, amint elhagyja a kórházat

Ami az angol királyi családot illeti, mozgalmas egy hónapot tudhat maga mögött: Meghan Markle és Harry herceg bejelentette, hogy úton van a második gyermekük, rá nem sokkal Fülöp herceg kórházba került, március 7-én pedig leadták az Oprah-interjút, melyben Meghan és Harry rasszista vádakkal illeték a palotát, sőt az is kiderült, Meghan az öngyilkosság gondolatáig is eljutott, miután bekerült a családba. Vajon nyugisabb időszakra számíthatnak ezután?

Ha már fárasztanak a drámáik, merülj el a királyi család legjobb divatpillanataiban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek