Harry és Vilmos beszéltek az Oprah-interjúról, totális csőd lett belőle

Kiderült, Harry felkereste Károlyt és Vilmost, hogy beszéljenek a történtekről, ám nem tudtak dűlőre jutni.

Harry és Vilmos beszéltek az Oprah-interjúról, totális csőd lett belőle

Még mindig lázban tartja a világot az ominózus Oprah-interjú, amiben Meghan és Harry kemény dolgokkal illette a királyi családot. Mindenki azt találgatja, vajon hogy reagált erre a család és beszélt-e a pár azóta velük. Gayle King, Oprah egyik barátja a CBS This Morning című műsorában elárulta, hogy Harry hétvégén megkereste Vilmost és Károlyt, hogy beszéljen velük.

„Nem akarok bővebb infókat elárulni, de felhívtam őket hétvégén, hogy megtudjam, hogy vannak és igaz, hogy Harry megkereste a testvérét és az apját. Ahogy kivettem a szavaiból, ezek a beszélgetések nem voltak eredményesek, de annak azért örültek, hogy legalább nyitottak egymás felé” – mondta a közeli barát, és hozzátette: „Szerintem az bosszantja őket a legjobban, hogy a palota állítása szerint ezt az egészet privátban szeretnék megoldani, és mindeközben még mindig jelennek meg hamis sztorik Meghanről, amik megalázóak.”

Meghan és Harry számára az a legelkeserítőbb, hogy a királyi család még mindig nem lép közbe, hogy ezek a hírek ne jelenhessenek meg a sajtóban: „Csak azt akarják, hogy mondják a sajtónak, hogy hagyják abba a faji vonatkozású tisztességtelen, pontatlan és hamis történeteket. Addig nem tudnak továbblépni.”

Gayle azt is elárulta, hogy Meghannel még senki nem beszélt a családból az interjú óta.

Ha bírod a királyi családot, A korona című sorozat igazán neked való, amiről bővebben itt olvashatsz:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek