Jennifer Lopez továbbra is szervezi az esküvőjét

Bár szakításról pletykálnak, Jennifer Lopez és Alex Rodriguez esküvői tervei mit sem változtak.

Jennifer Lopez továbbra is szervezi az esküvőjét

A hétvége igazi érzelmi hullámvasút volt Jennifer Lopeznek és a J-Rod-párost shippelő rajongóknak egyaránt. A hírek szerint ugyanis J.Lo és Alex Rodriguez 4 év kapcsolat és 2 év jegyesség után szakítottak.

Az eljegyzés lefújásának hátterében állítólag A-Rod hűtlensége állt, egészen pontosan a sportoló egy Madison LeCroy nevű reality sztárral telefonszexelt rendszeresen. Sőt, a People magazin úgy értesült, hogy már hónapok óta elromlott köztük valami. „Próbálták egyben tartani ezt az egészet a gyerekek miatt, de mindenki látta, hogy nem fog működni. Egy hatalmas, közös kastély vásárlására készültek, ami végül sosem történt meg, miután kihátráltak az egyezményből, amiről itt Miamiban minden barátjuk tudott” – magyarázta egy forrás az újságnak.

Hogy ebből pontosan mi igaz, azt nem tudni: annyi biztos, hogy Jenniferék kapcsolata jelenleg egy kisebb mélyponton van, ám szakításról szó sincs. A pár felháborodva adott ki közös nyilatkozatot, miszerint „az újságok értesülései helytelenek. Csupán meg kell beszélnünk néhány dolgot.” Illetve hangsúlyozták, hogy harmadik fél nem játszik szerepet a problémáikban.

Sőt, a kapcsolatuk olyan szinten nincs veszélyben, hogy még mindig áll az esküvő. A Page Six szerint Jennifer továbbra is szervezi a nagy napot, hamarosan pedig már a menyasszonyi ruhája is meglesz. „A kis nézeteltérés ellenére Jennifer a múlt héten is a szalonban járt, hogy igazítsanak az esküvői ruháján”–újságolta a jó hírt egy belső informátor a magazinnak.

A Jennifer Lopez-Alex Rodriguez páros szerelmének mérföldköveiről itt olvashatsz:

Meglepő titok derült ki Jennifer Lopez kapcsolatáról

Jennifer Lopez őszintén beszélt szerelméről

Jennifer Lopez üzeneténél nem látsz ma cukibbat

Elképesztő, mennyibe kerül Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje

Jennifer Lopez pasija elszólta magát az esküvővel kapcsolatban

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek