Katy Perry és Orlando Bloom titokban összeházasodhatott

A 2016 óta tartó szerelem Orlando Bloom és Katy Perry között végre beteljesedett? Árulkodó fotók mesélnek róla.

Katy Perry és Orlando Bloom titokban összeházasodhatott

Katy Perry és Orlando Bloom jelenleg Hawaii-on nyaralnak, itt kapták le lesifotósok az énekesnőt. A Page Six magazin által közölt képeken pedig úgy tűnik, a sztár arany karikagyűrűt visel a bal keze gyűrűsujján. Emiatt a fanok most teljesen biztosak benne, hogy a sztárpár titokban összeházasodott!

Az énekesnő és a színész eredetileg amúgy 2019 végén szeretett volna egybekelni, ám akkor szervezési nehézségeik adódtak, végül 2020 elejére halasztották a nagy napot, ekkor azonban a koronavírus húzta keresztül a számításaikat. Végül úgy döntöttek, oké, akkor jöjjön előbb a babaprojekt!

Így történt, hogy bár össze még nem házasodtak, első gyermekük, Daisy már tavaly augusztusban a világra jött. A baba Katy első gyermeke, Bloomnak pedig a második. A színész ugyanis korábban Miranda kerr férje volt, akitől van egy 9 éves fia, Flynn.

Katy is volt már házas, 2010-ben Indiában ment feleségül Russell Brandhez, akitől két év után vált el. Az énekesnő kapcsolata egyébként Orlandóval sem indult könnyen, 2016-ban jöttek össze, majd egy évvel később szakítottak. Valahogyan nem sokkal ezután újra összejöttek, ekkor történt meg az eljegyzés is. Azóta boldogabbak, mint korábban valaha!

Ha minden érdekel, ami a sztárokkal kapcsolatos, ezeket olvasd el:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek