Szent Patrik napjára elhoztuk neked a legszexibb ír pasikat

Kedves Cosmo-lány, boldog Szent Patrik napját kívánunk! E jeles alkalomból pedig elhoztuk neked ajándékba Írország legdögösebb sztárjait.

Írország nemzeti ünnepét, Szent Patrik napját minden évben március 17-én tartják, azon a napon, mikor állítólag a nemzet védőszentje meghalt. Oké, ez nem a legvidámabb évforduló, de cserébe az ünnepi hagyományok mindegyik szuperjó móka. Tudtad például, hogy zöldbe kell ilyenkor öltözni, sőt, vannak, akik a zöld színű sört is kipróbálják ezen a napon? És bár idén a hatalmas bulik biztos, hogy világszerte elmaradnak, van egy tradíció, ami mögé így is simán be tudunk állni: állítólag, ha Szent Patrik napján megcsókolsz egy írt, szerencsét hoz. Mi most összegyűjtöttük Írország legszexibb szülöttjeit, akikkel boldogan tesztelnénk ezt a babonát – és nem csak március 17-én.

Jamie Dornan
galéria
Jamie Dornan

Szent Patrik napjára elhoztuk neked a legszexibb ír pasikat

Szent Patrik napjára elhoztuk neked a legszexibb ír pasikat

Jamie Dornan
Fotó megosztása:

Képek: Profimedia – Red Dot, Getty Images

Még több szexi pasiért itt nézz körbe:

Sztárpasik, akiket elfogadnánk karácsonyra

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek