Agárdi Szilvi életében hatalmas mérföldkő jött el

Régóta vágyik önálló életre Agárdi Szilvi, és most végre elhatározta, hogy lépéseket is tesz érte új szerelmével, Krisztiánnal együtt.

Agárdi Szilvi életében hatalmas mérföldkő jött el

Agárdi Szilvit a 2012-es The Voice-ban ismerte meg az ország, az akkor 17 éves tinit mindenki egy életre megjegyezte fantasztikus tehetségéről. Szilviről tavaly felröppent a pletyka, hogy egy 30-as pasival jár, novemberben pedig azt nyilatkozta, úgy gondolja, 25 évesen itt az ideje, hogy elköltözzön a szüleitől és önálló életet éljen. Az énekesnő azóta szakított időseb párjával, és idén újra rátalált a szerelem.

A Story magazinnak árulta el, hogy egy 27 éves vállalkozó-focistával ismerkedett meg az év elején, aki hamar elrabolta a szívét. „Kezdetben számomra Krisztián csak egy üzleti partner volt, semmi több… Mégis valahogy a sok telefonálgatás, egyeztetés alatt közel kerültünk egymáshoz… Eleinte persze kissé bizalmatlan voltam vele. Mivel focista, azt hittem, biztos tipikus rosszfiú, aki sokat csajozik” – mondta.

Szilvi szerelme is megszólalt a lapnak, Krisztián elmondta, hogy a mai lányokat felszínesnek ismerte meg, ám párja egyáltalán nem az. A férfit végképp nem zavarja az énekesnő látásproblémája sem. „Szilvi nem másoknak akar megfelelni, hanem magát adja. Egyszerre erős és törékeny, arról nem is beszélve, hogy milyen vonzó” – fogalmazott. Szilvi életében új fejezet kezdődik, ugyanis a szerelmesek eldöntötték, hogy összeköltöznek, igaz, az énekesnő szüleinek eltartott egy darabig, mire megbarátkoztak a helyzettel.

Ha olvasnál még a szerelem témaköréről, ide kattints:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek