Angelina Jolie-nak bizonyítéka van rá, hogy Brad Pitt bántalmazta

Angelina Jolie és Brad Pitt válása tovább tart, mint a házasságuk tartott, ráadásul egyre durvább részletek derülnek ki.

Angelina Jolie-nak bizonyítéka van rá, hogy Brad Pitt bántalmazta

Angelina Jolie és Brad Pitt válása már 2016 óta húzódik, ugyanis újabb és újabb dokumentumok és infók derülnek ki, amiket a bíróságnak figyelembe kell vennie. Jelenleg a gyermekelhelyezési per zajlik és a pénzügyekről próbálnak megegyezni.

A The Blast nevű lap szerint a színésznő most olyan beadványokat nyújtott be, amivel bizonyítani tudja, hogy exe családon belüli erőszakot követett el. A Daily Mail forrása szerint „korábban már megvádolta hasonlókkal Bradet, ám a hatóságok nem tudták alátámasztani ezek hitelességét.”

Az 57 éves színész ellen korábban gyermekbántalmazás ügyében indult eljárás, miután egy magánrepülőn összeverekedett legidősebb fiával, Maddox-szal. Brad megúszta a pert, mivel bizonyítani tudta ártatlanságát, de sokan úgy gondolják, hogy ez volt az az eset, ami miatt Angelina beadta a válópert.

Az egykori álompár idősebb gyerekei, Maddox, Pax és Zahara biztosan tanúskodhatnak az bántalmazás ügyében, ha úgy döntenek, ugyanis mind felnőttek. A fiatalabb gyerekek (Shiloh, Vivienne és Knox) esetében ugyanez már nem mondható el. Kíváncsian várjuk, mi lesz a per vége, mindenesetre úgy tűnik, Angelina minden erejével azon van, hogy lezárja a múltat, ugyanis nemrég árverésre bocsátott egy festményt, amit férjétől kapott. Az pedig rekordáron kelt el 3 és fél milliárd forintnak megfelelő dollárért.

Ez a válás elég bonyolult külső szemmel, itt olvashatsz róla bővebben:

Tovább bonyolódik Angelina Jolie és Brad Pitt válása

Ezért nem véglegesíti a válást Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie válása csak most válik pokollá

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek