Itt a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez még mindig szerelmes a vőlegényébe

Jennifer Lopezről és Alex Rodriguezről készült néhány kép, ami megmutatja: nem hogy nem szakítottak, még mindig ugyanolyan erős a kapcsolatuk, mint volt.

Itt a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez még mindig szerelmes a vőlegényébe

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez kapcsolata sokkal kiegyensúlyozottabb, mint eddig hitted – vagy mint amit a szakításukról szóló pletykák sugallnak.

A hétvégén ugyanis egyik hír érkezett a másik után: először robbant a bomba, miszerint J. Lo és A-Rod felbontották a jegyességüket, majd érkeztek a „jól értesült” informátorok az okokkal, amik a szakítás hátterében állhattak. Ezután pedig kikerült Jenniferék nyilatkozata is, amiben  felháborodva tagadták, hogy véget ért volna a kapcsolatuk: „az újságok értesülései helytelenek. Csupán meg kell beszélnünk néhány dolgot”.

Most pedig úgy tűnik, minden apróságot elrendeztek, és elmentek Dominikára, hogy egy kicsit kettesben lehessenek. Ez viszont nem olyan egyszerű, ha az ember világhírű sztár, szóval persze, hogy volt néhány lesifotós, akiknek sikerült lefotózniuk a párt a kertben, ahol J.Lo a köntösében lazult. A fényképekből pedig kiderül, hogy szakításról, vagy bármilyen konfliktusról tényleg nincs szó: mikor Alex megérkezett a kertbe, térdre ereszkedett a szerelme előtt és megcsókolta.

Ezután még egy darabig üldögéltek és beszélgettek odakint, miközben egy tablet és néhány frissítő ital is előkerült. Készült pár kép egyedül Jenniferről is, aki megint csak nem úgy néz ki, mint aki egy szörnyű szaktáson megy épp keresztül. A fotón az énekesnő feltartja a kezét a levegőbe, mint aki épp nagyon örül valaminek. A Daily Mail a párról lőtt fotóit ide kattintva tudod megnézni.

Az ilyen természetes pillanataiban különösen odáig vagyunk J.Lo-ért, összeszedtük ezek közül a kedvenceinket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek