Apja után ő lehet Britney Spears állandó gyámja

Hamarosan a bíróságon is kérvényezik, hogy Bristney Spears ideiglenes gyámja „főállásban” gondoskodjon az énekesnő hivatalos ügyeiről.

Apja után ő lehet Britney Spears állandó gyámja

Gondoltad volna, hogy már 13 éve annak, hogy Britney Spears apja az énekesnő hivatalos gyámja? Erre a sztár 2007-es összeomlása után volt „szükség”, és hiába szeretne ezen változtatni Britney, és ebben hiába támogatja a fél Twitter a Free Britney-mozgalommal, eddig sajnos nem sikerült különösebb előrelépést kiharcolni, hiába próbálkozott a sztár és ügyvédje többször is.

Most viszont úgy tűnik, megtörhet a jég: mivel Jamie Spears betegeskedik, jelenleg a sztár menedzsere, Jodi Montgomery Britney ideiglenes gyámja, aki szeretné, ha ez a jövőben is így maradna – tudta meg az Entertainment Tonight.

Mint kiderült, az énekesnő és ügyvédje, Samuel Ingham a legközelebbi, áprilisban esedékes tárgyaláson hivatalosan is kérvényezik majd, hogy hosszú távon is a menedzser lássa el ezt a szerepet, ami jelenleg az egyetlen esély arra, hogy Britney Spears-nek újra beleszólása legyen a saját életébe. 59 millió dolláros, vagyis csaknem 18 milliárd forintot érő otthona felett ugyanis jelenleg apja rendelkezik, ráadásul nem írhat alá dokumentumokat, nem dönthet jogi és pénzügyi kérdésekben, így minden, amit a Britney-gépezet termelt, Jamie zsebében landol –  akinek nyilván az az érdeke, hogy élete végéig ő irányítsa az énekesnő életét.

Mit csinál mostanában Britney Spears, amikor nem apjával csatározik?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek