Apja után ő lehet Britney Spears állandó gyámja

Hamarosan a bíróságon is kérvényezik, hogy Bristney Spears ideiglenes gyámja „főállásban” gondoskodjon az énekesnő hivatalos ügyeiről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Apja után ő lehet Britney Spears állandó gyámja

Gondoltad volna, hogy már 13 éve annak, hogy Britney Spears apja az énekesnő hivatalos gyámja? Erre a sztár 2007-es összeomlása után volt „szükség”, és hiába szeretne ezen változtatni Britney, és ebben hiába támogatja a fél Twitter a Free Britney-mozgalommal, eddig sajnos nem sikerült különösebb előrelépést kiharcolni, hiába próbálkozott a sztár és ügyvédje többször is.

Most viszont úgy tűnik, megtörhet a jég: mivel Jamie Spears betegeskedik, jelenleg a sztár menedzsere, Jodi Montgomery Britney ideiglenes gyámja, aki szeretné, ha ez a jövőben is így maradna – tudta meg az Entertainment Tonight.

Mint kiderült, az énekesnő és ügyvédje, Samuel Ingham a legközelebbi, áprilisban esedékes tárgyaláson hivatalosan is kérvényezik majd, hogy hosszú távon is a menedzser lássa el ezt a szerepet, ami jelenleg az egyetlen esély arra, hogy Britney Spears-nek újra beleszólása legyen a saját életébe. 59 millió dolláros, vagyis csaknem 18 milliárd forintot érő otthona felett ugyanis jelenleg apja rendelkezik, ráadásul nem írhat alá dokumentumokat, nem dönthet jogi és pénzügyi kérdésekben, így minden, amit a Britney-gépezet termelt, Jamie zsebében landol –  akinek nyilván az az érdeke, hogy élete végéig ő irányítsa az énekesnő életét.

Mit csinál mostanában Britney Spears, amikor nem apjával csatározik?

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: bíróság britney spears bulvár gyám hivatalos gyám ideglenes gyám jamie spears Jodi Montgomery menedzser sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.