Hivatalos: Chris Evans soha többé nem tér vissza a Marvelbe

Ne számíts arra, hogy Chris Evans meglepiből felbukkan A Sólyom és a Tél Katonájában…vagy ha már itt tartunk: bármilyen Marvel-produkcióban.

Hivatalos: Chris Evans soha többé nem tér vissza a Marvelbe

Már majdnem pontosan két év telt el azóta, hogy Chris Evans szögre akasztotta Amerika Kapitány pajzsát és visszavonult a Marvel Univerzumából a Bosszúállók: Végjáték végén. De mikorra már sikerült végre feldolgoznod a színész döntésének véglegességét, robbant a bomba, miszerint Chris tárgyalásokat folytat a stúdióval arról, hogy ismét Steve Rogers bőrébe bújjon.

Chris azonban nem hagyta elburjánzani a pletykákat – merthogy nem sok igazságtartalma volt az infónak –, és még aznap egyetlen tweettel leállította a rajongók egyre növekvő lelkesedését, és a találgatásokat, miszerint néhány percre még A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban is felbukkanhat. „Ez nekem új🤷‍♂️” – írta.

Sokaknak viszont ez csupán olaj volt a tűzre, merthogy Chris üzenetét úgy értelmezték, hogy csak titkolózik és nem akar elrontani egy potenciális meglepetést. Úgyhogy tegnap végül az EW-nak nyilatkozva a Marvel főnöke, Kevin Feige tett pontot a dolog végére: „ritkán válaszolok nemmel valamire, mert az események általában meglepő fordulatot vesznek, de ezt a pletykát, azt hiszem egészen hamar eloszlatta Chris maga.”

Szóval ezzel úgy látszik, hivatalosan is lezárult egy korszak, és felesleges lenne bármilyen cameóban reménykednünk.

Ha te is annyira imádod a szuperhősöket, mint mi, ezek a cikkek neked szólnak:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek