Szakértő leplezte le Katalin hercegné rejtett titkát

Az Oprah-interjú óta először szerepelt a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, akinek minden egyes gesztusát testbeszédszakértő elemezte – így bukkant rá egy nagyon érdekes titokra a hercegnével kapcsolatban.

Szakértő leplezte le Katalin hercegné rejtett titkát

Ha valaki, akkor Katalin hercegné igazi pókerarc az angol királyi családban – legalábbis egészen mostanáig úgy tűnt. Az ominózus Oprah-interjú után most először tűnt fel videóban, Katalin hercegné testbeszéde pedig mindent elmondott arról, hogyan érzi magát egy héttel a botrány robbanása után. (SPOILER: nem túl jól…) A videó egyébként Szent Patrik napjának alkalmából készült, melyben – többek között – Joe Biden mellett a hercegi pár is feltűnik.

Patti Wood író, és a gesztusok koronázatlan királynője alaposan kielemezte a hercegné mimikáját, és volt néhány meglepő megjegyzése ezzel kapcsolatban: „Az ajkai az egyik oldalon felfelé, a másik oldalon viszont lefelé görbülnek, a mosoly szimmetriájának hiánya pedig azt jelenti, hogy valamit rejtegetni próbál” – magyarázza Patti, aki évek óta tanulmányozza Katalin mimikáját, és ezt egészen új jelenségként tapasztalja nála. Tudományosan egyébként az áll a dolog mögött, hogy a limbikus rendszerünk, vagyis az érzelmekért felelős terület a valódi érzéseinket tükrözi az arcon (Katalinnál ez a lefelé görbülő ajak), a gondolkodásért felelős rész viszont megpróbálja ezt felülírni, vagy legalább elrejteni – na ebből fakad ez a kettősség a hercegné arcán. „Régóta figyelem a testbeszédét. Nem fordult elő ilyen azokban az időkben, miután férjhez ment.” – mondja Patti.

Ezzel szemben Vilmos herceg számára ez az egész nem volt más, mint egy érdekes munka: a karjait összefűzte a háta mögött, ami jellemző rá, ha nyilvánosság elé áll, az arca barátságos volt, és Patti azt is elcsípte, hogy néha lábujjhegyre emelkedett, ami az érdeklődését tükrözi. Azért bízunk benne, hogy lassan Katalin hercegné is túlteszi magát az interjún, vagy azon, hogy az ő neve is felmerült a nem túl hízelgő beszélgetés során.

Forráss: Elite Daily

Ha képbe kerülnél, milyen most a kapcsolat Katalin hercegné és Meghan Markle között:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek