Szakértő leplezte le Katalin hercegné rejtett titkát

Az Oprah-interjú óta először szerepelt a nyilvánosság előtt Katalin hercegné, akinek minden egyes gesztusát testbeszédszakértő elemezte – így bukkant rá egy nagyon érdekes titokra a hercegnével kapcsolatban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szakértő leplezte le Katalin hercegné rejtett titkát

Ha valaki, akkor Katalin hercegné igazi pókerarc az angol királyi családban – legalábbis egészen mostanáig úgy tűnt. Az ominózus Oprah-interjú után most először tűnt fel videóban, Katalin hercegné testbeszéde pedig mindent elmondott arról, hogyan érzi magát egy héttel a botrány robbanása után. (SPOILER: nem túl jól…) A videó egyébként Szent Patrik napjának alkalmából készült, melyben – többek között – Joe Biden mellett a hercegi pár is feltűnik.

Patti Wood író, és a gesztusok koronázatlan királynője alaposan kielemezte a hercegné mimikáját, és volt néhány meglepő megjegyzése ezzel kapcsolatban: „Az ajkai az egyik oldalon felfelé, a másik oldalon viszont lefelé görbülnek, a mosoly szimmetriájának hiánya pedig azt jelenti, hogy valamit rejtegetni próbál” – magyarázza Patti, aki évek óta tanulmányozza Katalin mimikáját, és ezt egészen új jelenségként tapasztalja nála. Tudományosan egyébként az áll a dolog mögött, hogy a limbikus rendszerünk, vagyis az érzelmekért felelős terület a valódi érzéseinket tükrözi az arcon (Katalinnál ez a lefelé görbülő ajak), a gondolkodásért felelős rész viszont megpróbálja ezt felülírni, vagy legalább elrejteni – na ebből fakad ez a kettősség a hercegné arcán. „Régóta figyelem a testbeszédét. Nem fordult elő ilyen azokban az időkben, miután férjhez ment.” – mondja Patti.

Ezzel szemben Vilmos herceg számára ez az egész nem volt más, mint egy érdekes munka: a karjait összefűzte a háta mögött, ami jellemző rá, ha nyilvánosság elé áll, az arca barátságos volt, és Patti azt is elcsípte, hogy néha lábujjhegyre emelkedett, ami az érdeklődését tükrözi. Azért bízunk benne, hogy lassan Katalin hercegné is túlteszi magát az interjún, vagy azon, hogy az ő neve is felmerült a nem túl hízelgő beszélgetés során.

Forráss: Elite Daily

Ha képbe kerülnél, milyen most a kapcsolat Katalin hercegné és Meghan Markle között:

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.