Meghan üzenete minden nehéz helyzetben lévő nőnek segíteni fog

Meghan Markle személyes lelkesítő üzeneteit nemcsak elolvasni kötelező, de bátran vonatkoztasd is magadra! Ne feledd, vegyél egy nagy levegőt és add önmagad!

Meghan üzenete minden nehéz helyzetben lévő nőnek segíteni fog

Attól függetlenül, hogy Meghan Markle már nem tartozik a királyi család dolgozó tagjai közé, megígérte, hogy ugyanúgy folytatja pártfogói munkáját, ahogy előtte. A szavát pedig be is tartja, mint kiderült. A Smart Works – aminek jelenleg is a védnöke – ugyanis megosztotta azokat a kézzel írott üzeneteket, amiket Meghan küldött nekik nemrég. Harry felesége így igyekszik lelket önteni azokba a nőkbe, akik nehéz időszakon mennek keresztül és épp munkát keresnek.

„A nők hónapja alkalmából védnökünk, Sussex hercegné rászánt arra pár perccet, hogy biztató sorokat írjon néhány ügyfelünknek. A hercegné kézzel írott üzeneteit a hét elején kézbesítették, majd eljuttattuk az ügyfeleinknek, hogy megadjuk nekik a kellő biztatást ahhoz, hogy visszaálljanak a dolgozók sorába” – olvasható a szervezet Insta-posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Smart Works (@smartworkscharity) által megosztott bejegyzés

Meghan egyik üzenetében pedig ez áll: „Személyesen szerettem volna gratulálni neked ahhoz, hogy a közegészségügyben helyezkedtél el – semmi fontosabbra nem tudnék most gondolni. Annak pedig külön örülök, hogy a Smart Works támogatott téged abban, hogy sikeres legyen az interjúd.” Egy másikból pedig mind erőt tudunk meríteni: „Személyes üzenetet szerettem volna írni, hogy így kívánjak sok sikert a közelgő interjúdhoz. Minden ilyen interjú ijesztőnek tűnhet, de tudom, hogy a Smart Works lehetővé tette, hogy magabiztosan vágj bele a folyamatba. Csodás leszel az interjú alatt, csak vegyél mély levegőt és add önmagad.”

Segítünk, ha még több önbizalom tuningra van szükséged:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek