Tóth Vera megdöbbentő dolgot árult el a múltjáról

Nem kérdés, hogy Tóth Vera az ország egyik legmenőbb énekesnője. És most már az sem az, mennyire nehéz helyzetben volt anyagilag, mielőtt berobbant a Megasztárral.

Tóth Vera megdöbbentő dolgot árult el a múltjáról

Hogy miért szeretjük Tóth Verát? Mert nincsenek allűrjei, tudja, mit akar, és nem játssza meg magát. Tudtad például, hogy amikor az énekesnő 2003-ban bekerült a Megasztár első évadába, 15 ezer forinttal a zsebében vágott neki Budapestnek? A családja akkor épp ennyivel tudta támogatni, ez viszont bőven elég volt, hogy karriert építsen. Sőt, annak ellenére emlegeti élete legszebb időszakaként, hogy egy fűtés nélküli lakásban fagyoskodott akkori lakótársával, Dér Henivel.

„Tapolcai lány vagyok, erősen hátrányos helyzetből érkeztem, ami nem azt jelenti, hogy nem kaptunk meg mindent a szüleinktől, de a családunkban senki nem volt művész. Nem nőttem fel színházban, nem láttam senkitől sem, hogy kell a színpadon létezni, csak úgy jött valahonnan a képesség. Bár a tehetség nem volt még önmagában elég, simán elkallódhattam volna, de tudtam, hogy ez nem az én sorsom. Nem voltunk »pozícióban«, nem voltak kapcsolataink, a Megasztárba pedig ugyanazzal az eséllyel indultam anno, mint bárki más, sőt.. Anyukám 15000 ft-ot tudott adni három hétre, mikor 18 évesen felkerültem Pestre. Dér Henivel és Szabó Leslievel éltünk egy romos, belvárosi bérlakásban, a Megasztárt megelőző elődöntős felkészülés során, miután a selejtezőbe kerültünk. Erre futotta. Tél volt, nem volt fűtésünk. Emlékszem, Henivel egy 5 fokos lakásban, dunyha alatt dideregtünk este, elalvás előtt, majd másnap mentünk a próbákra. Kemény volt, de csodás időszak is egyben. Nem hittük el, hogy sikeresek leszünk, de valmiért mégis mentünk, csináltuk. Emlékszem, milyen boldogok voltunk, mikor összedobtuk, megjavíttattuk a kazánt és végre nem kellett megfagyva énekelni a próbákon. Aztán bejutottunk a műsorba és igyekeztünk fennmaradni, a magunk módján. Megtanultam, hogy a körülmények nem befolyásolhatnak 100%-ban, muszáj egy jó cél érdekében küzdeni és levetni a hisztit, a nyűgöt, amit a komfort hiánya okozhat. Nem lehet »fogunkra való« minden helyzet, de az álmainkért igen is érdemes élni. Nekem az volt az álmom 12 évesen, hogy lemezem, saját koncertem lesz és szeretni fognak az emberek azért a hangért, amim van. Így is lett.” – fogalmazott Vera Instagram bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Rápörögtél a hazai sztárhírekre? Akkor ezek érdekelhetnek:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek