Könnyen lehet, hogy Vajna Timi mégsem szingli

Eddig mindenki úgy tudta, hogy Vajna Timi és Zoltán kapcsolata véget ért, de a szakításról érkező hírek talán túl elhamarkodottak voltak.

Könnyen lehet, hogy Vajna Timi mégsem szingli

Andy Vajna halála után az özvegye sokáig azt hitte, már sosem lesz újra szerelmes. Ekkor jött Zoltán, aki kezdetben barátként segítette át Vajna Timit a gyászán, majd végül a szerelem is lángra lobbant kettejük között.

Nemrég azonban a Blikknek Tímea úgy nyilatkozott, hogy szakítottak. Sőt, a sztár már elvileg a Valentin-napot is egyedül töltötte. A szomorú híreket megerősítette egy névtelen informátor is, aki az újságnak elmondta, mi állt a pár döntésének hátterében. 

„A konfliktusok egyre szaporodtak a kapcsolatukban, ezért döntött Timi úgy, hogy véget vet a dolognak. (…) Másfajta kapcsolathoz volt hozzászokva, Andy mellett biztonságban érezte magát, ő nagyon szerette Timit és sokszor irányt is mutatott neki. Bár küzdött azért, hogy egy másik férfi oldalán újra megtalálja a boldogságot, az is sokat jelentett számára, hogy Zoli nem volt idegen, és Andy is kedvelte őt, mégsem találták meg a közös számításaikat. Kár értük, mert sokan drukkoltak nekik, hogy sikerüljön” – magyarázta a forrás.

Most azonban úgy tűnik, hogy a barátok szurkolása nem volt hiábavaló: a Story magazinnak nyilatkozott Timi egy barátnője, aki szerint a pár még mindig (vagy inkább már megint?) együtt van. „Igazság szerint többször szakítottak, mert Zoli sok esetben nem tud azonosulni Timi viselkedésével, megnyilvánulásaival” – kezdte a barátnő, akinek a szavaiból kiderül, hogy Tímeáék kapcsolata igencsak viharos, sokszor szakítanak és jönnek össze újra. Feltehetőleg most is éppen ez történt.

„Mindketten nagyon tüzesek, nyakasak. Egyiküket sem kell félteni, igaz, Zoli nem mindig áll bele a konfliktusba. Van, hogy elvonul, hagyva, hogy Timi kitombolja magát. Ez történt legutóbb is. Se szó, se beszéd, összepakolt, aztán otthagyta Amerikában” – tette hozzá a barátnő, ahogy azt is, hogy Zoli és Timi között azóta minden a legnagyobb rendben.

Jobban érdekel Magyarország Hollywoodnál? Magyar sztárhíreinket itt olvashatod:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek