Armie Hammert nemi erőszakkal vádolják

Az eddigi kannibál-botrány után szinte sajnos várható volt, hogy előkerüljön egy áldozat, aki nemi erőszakkal vádolja Armie Hammert.

Armie Hammert nemi erőszakkal vádolják

Armie Hammer karrierjének valószínűleg vége. A perverzióit ecsetelő kiszivárgott üzenetek, amikben kannibalizmusról, testcsonkításról és nemi erőszakról fantáziál, óriási botrányt okoztak. Sorra léptek elő azok a nők, akiket teljesen megrémített a színész, illetve akiket manipulálással rávett egyre durvuló szexuális tevékenységekre. Kész csoda volt, hogy még nem állt elő senki, aki konkrét nemi erőszakkal vádolja Hammert. De sajnos úgy tűnik, valóban volt valaki, akin a színész végül kiélte a szexuális erőszakról szóló fantáziáit.

A nőt Effie-nek hívják (a vezetéknevét nem hozták nyilvánosságra), a történteket pedig egy, az ügyvédje, Gloria Allred támogatásával tartott sajtókonferencián osztotta meg. Elmondása szerint a bántalmazás 2017 áprilisában történt. A színész állítólag több, mint 4 órán keresztül „durván megerőszakolta”, újra és újra a falhoz verte a fejét, felsértve ezzel az arcát és egyéb „erőszakos cselekedeteket” követett el ellene a beleegyezése nélkül.

„Azt hittem, meg fog ölni”– nyilatkozta Effie, és hozzátette: Hammer ezután „úgy távozott, hogy egy pillanatig sem érdekelte, jól vagyok-e.”

Effie elmondta, hogy 20 évesen, 2016-ban találkozott először a színésszel, és az azt követő 4 évben, 2020-ig bezárólag többször is összejöttek és szakítottak. Ezután jött rá, hogy „a rám gyakorolt hatalmas mentális befolyása milyen sok szinten tett kárt bennem.”

„Abban a reményben beszélek az Armie Hammer kezei által átélt abúzusról, hogy felelősségre vonják őt. Óriási bűntudatom van, amiért nem álltam ki hamarabb, mert úgy érzem, azzal megmenthettem volna másokat attól, hogy ők is áldozatokká váljanak. Remélem, a mai nyilatkozatommal meggátolok másokat attól, hogy Armie Hammer áldozatául essenek. Szeretném, hogy a világ minden táján a szexuális bántalmazást túlélők tudják, hogy hallják őket, hisznek nekik, megértik és támogatják őket és szeretve vannak.”

A nő ügyvédje ezt pedig már csak annyival egészítette ki, hogy mindent megtesznek a nyomozás elősegítése és Hammer felelősségre vonásának érdekében.

A színész ugyan a kannibál-botrányt nem vette komolyan – csak a Shotgun Wedding című filmből való visszalépésének bejelentésekor utalt arra, hogy az állítások hamisak –, erre a jóval komolyabb vádra már teljes tűzerővel reagált. Az ügyvédjén, Andrew B. Brettlerön keresztül adott ki egy nyilatkozatot (ezt teljes terjedelmében ide kattintva olvashatod el), amiben ragaszkodik ahhoz, hogy Effie-vel és minden korábbi szexuális partnerével minden közös beleegyezésen alapult. Sőt, szerinte az egész Effie bosszúja, amiért megszakította vele a kapcsolatot, amit állítólag screenshotokkal is tud bizonyítani. Nem sokkal később Gloria Allred, Effie ügyvédje is reagált: szeretné látni azokat a beszélgetéséket, sőt azt akarja, hogy ha Hammer „minden egyes Effie-vel való kommunikációját benyújtaná a rendőrségnek.”

Nem Armie Hammer az egyetlen, akinek az igazi énjének felszínre kerülése miatti botrány tönkretette a karrierjét:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek