Armie Hammert nemi erőszakkal vádolják

Az eddigi kannibál-botrány után szinte sajnos várható volt, hogy előkerüljön egy áldozat, aki nemi erőszakkal vádolja Armie Hammert.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Armie Hammert nemi erőszakkal vádolják

Armie Hammer karrierjének valószínűleg vége. A perverzióit ecsetelő kiszivárgott üzenetek, amikben kannibalizmusról, testcsonkításról és nemi erőszakról fantáziál, óriási botrányt okoztak. Sorra léptek elő azok a nők, akiket teljesen megrémített a színész, illetve akiket manipulálással rávett egyre durvuló szexuális tevékenységekre. Kész csoda volt, hogy még nem állt elő senki, aki konkrét nemi erőszakkal vádolja Hammert. De sajnos úgy tűnik, valóban volt valaki, akin a színész végül kiélte a szexuális erőszakról szóló fantáziáit.

A nőt Effie-nek hívják (a vezetéknevét nem hozták nyilvánosságra), a történteket pedig egy, az ügyvédje, Gloria Allred támogatásával tartott sajtókonferencián osztotta meg. Elmondása szerint a bántalmazás 2017 áprilisában történt. A színész állítólag több, mint 4 órán keresztül „durván megerőszakolta”, újra és újra a falhoz verte a fejét, felsértve ezzel az arcát és egyéb „erőszakos cselekedeteket” követett el ellene a beleegyezése nélkül.

„Azt hittem, meg fog ölni”– nyilatkozta Effie, és hozzátette: Hammer ezután „úgy távozott, hogy egy pillanatig sem érdekelte, jól vagyok-e.”

Effie elmondta, hogy 20 évesen, 2016-ban találkozott először a színésszel, és az azt követő 4 évben, 2020-ig bezárólag többször is összejöttek és szakítottak. Ezután jött rá, hogy „a rám gyakorolt hatalmas mentális befolyása milyen sok szinten tett kárt bennem.”

„Abban a reményben beszélek az Armie Hammer kezei által átélt abúzusról, hogy felelősségre vonják őt. Óriási bűntudatom van, amiért nem álltam ki hamarabb, mert úgy érzem, azzal megmenthettem volna másokat attól, hogy ők is áldozatokká váljanak. Remélem, a mai nyilatkozatommal meggátolok másokat attól, hogy Armie Hammer áldozatául essenek. Szeretném, hogy a világ minden táján a szexuális bántalmazást túlélők tudják, hogy hallják őket, hisznek nekik, megértik és támogatják őket és szeretve vannak.”

A nő ügyvédje ezt pedig már csak annyival egészítette ki, hogy mindent megtesznek a nyomozás elősegítése és Hammer felelősségre vonásának érdekében.

A színész ugyan a kannibál-botrányt nem vette komolyan – csak a Shotgun Wedding című filmből való visszalépésének bejelentésekor utalt arra, hogy az állítások hamisak –, erre a jóval komolyabb vádra már teljes tűzerővel reagált. Az ügyvédjén, Andrew B. Brettlerön keresztül adott ki egy nyilatkozatot (ezt teljes terjedelmében ide kattintva olvashatod el), amiben ragaszkodik ahhoz, hogy Effie-vel és minden korábbi szexuális partnerével minden közös beleegyezésen alapult. Sőt, szerinte az egész Effie bosszúja, amiért megszakította vele a kapcsolatot, amit állítólag screenshotokkal is tud bizonyítani. Nem sokkal később Gloria Allred, Effie ügyvédje is reagált: szeretné látni azokat a beszélgetéséket, sőt azt akarja, hogy ha Hammer „minden egyes Effie-vel való kommunikációját benyújtaná a rendőrségnek.”

Nem Armie Hammer az egyetlen, akinek az igazi énjének felszínre kerülése miatti botrány tönkretette a karrierjét:

Ezzel a kezeléssel szépül Lola! (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: armie hammer botrány effie nemi erőszak szexuális erőszak vádak

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.