Édes dolog derült ki Vilmos és Katalin kapcsolatáról

Katalin és Vilmos szerelmi története 2003-ban kezdődött, azóta pedig bebizonyították, létezik mindent elsöprő, igaz szerelem. Most a hercegről derült ki valami, amitől el fogsz olvadni.

Édes dolog derült ki Vilmos és Katalin kapcsolatáról

Azt eddig is tudtuk, hogy Harry mennyire óvja Meghant és a saját családját, miután képes volt lemondani minden kötelezettségéről és rangjáról, hogy elköltözhessen velük Amerikába. De képzeld, nemcsak ő az egyetlen, aki óvja a szerelmét, ugyanis Vilmos herceg pont ugyanilyen védelmező szerepet tölt be Katalin hercegné életében, csak máshogy fejezi ki.

„Vilmos nagyon védi Katalint és nagyon mérges tud lenni, amikor rossz híreket olvas róla a sajtóban. Azt, hogy Meghan negatív színben tüntette fel Katalint, rosszabbul élte meg, mintha őt érte volna támadás” – mondja Penny Juror, Vilmos és Harry életrajzírója a People magazinnak.

Meghan ugyanis az Oprah-interjúban hozta fel azt a sztorit, amikor Katalin miatt elsírta magát nem sokkal az esküvője előtt. Nem tudtak megegyezni a koszorúslány-ruhákkal kapcsolatban, ami Meghant érzékenyen érintette, mert amúgy is extra feszült volt a nagy nap előtt. Persze azt is hozzátette, hogy azonnal kibékültek Katalinnal, aki még virágcsokrot is küldött neki. Meghan nem azért hozta fel a sztorit, hogy sógornőjét rossz színben tüntesse fel, csupán fel akarta hívni a figyelmet a brit sajtó ferdítéseire. Ez a hír ugyanis pont fordítva jelent meg: az járta be a világot, hogy Meghan megríkatta Katalint.

Figyelemmel követed Katalin és Vilmos szerelmi sztoriját? Akkor ezeket mindenképp olvasd el:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek