Maddox vallomása Brad Pitt ügyében csak olaj a tűzre

Évek óta tart Angelina Jolie és Brad Pitt válása, újabban a felügyeleti jog miatt megy a huzavona közöttük. Most Maddox tett vallomást.

Maddox vallomása Brad Pitt ügyében csak olaj a tűzre

Angelina Jolie és Brad Pitt válása nem új sztori, egészen 2016-ig nyúlik vissza. Leginkább a rossz viszony és a pandémia miatt lassult le az intézkedés közöttük. Egy ideje nem is hallottunk felőlük, a napokban azonban újra felröppent a hír, miszerint a színésznő bizonyítékokat nyújtott be az exe ellen a családon belüli erőszak ügyében.

Sokan ismerik a sztorit, ami egyesek szerint utolsó csepp volt a pohárban Angelina számára: néhány évvel ezelőtt a magánrepülőjükön Brad állítólag összeverekedett a saját fiával, Maddoxszal, de előtte is volt már hasonlóra példa. Az FBI nyomozni kezdett az ügyben, amit nem sokkal később le is zártak, mert nem találtak elegendő bizonyítékot a színész ellen. Angelina már többször tett vallomást ellene, eddig hiába, ám most fordulhat a kocka, ha valóban perdöntő bizonyítékokkal tud előállni.

Mint azt megírtuk, Maddox már maga is tanúskodhat az ügyben, hiszen elmúlt 18 éves, és úgy tűnik, élt is a lehetőséggel. A külföldi lapok szerint apja ellen vallott, és az is kiderült, hogy a srác már jó ideje meg akar szabadulni a Pitt névtől, ami biztosan nem véletlen. Anyja ezt a döntését egyébként nem támogatja. „Nem használja a Pitt nevet a nem hivatalos dokumentumokon, inkább azt írja rájuk, hogy Jolie” – meséli a US Weekly forrása. Maddox kapcsolata a magánrepülős eset óta mérgesedett el teljesen az apjával, azóta alig állt vele szóba. Sőt, állítólag 17 éves fia, Pax sem akar már beszélni vele.

Még több friss sztárhírt itt találsz:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek