Ez a magánnyomozó minden határon túlment, hogy Meghan Markle után kutasson

Ráadásul egy brit bulvárlap fizetett azért, hogy kiderítse Meghan Markle személyes adatait.

Ez a magánnyomozó minden határon túlment, hogy Meghan Markle után kutasson

Az ok, amiért Harry herceg és Meghan Markle végül maguk mögött hagyták a szigetországot, az a brit bulvármédia volt, ami az első pillanattól ijesztően kipécézte magának Meghant. (Többek között ezért tiltotta meg a palota a hercegnének és az őt látogató édesanyjának, hogy elhagyják otthonuk falait, ha már egyébként is minden címlapról Meghan mosolygott akkoriban.)

A BBC információi szerint az infóra éhes bulvárlapok odáig mentek, hogy a Sun magánnyomozót bérelt fel, hogy átfogó jelentést készítsen a hercegnéről és családjáról. A feladatot Danno Hanks kapta, akit kiadója megkért, törvényesen járjon el az információk felkutatásakor. A magánnyomozó ennek fényében pedig meg is szerezte Meghan társadalombiztosítási számát, lakcímét, telefonszámát, exére és volt férjére vonatkozó információkat. Amivel csak az a gond, hogy amíg az USA-ban a magánnyomozóknak hozzáférést engednek ezekhez az adatbázisokhoz, a társadalombiztosítási szám kivétel. Vagyis a nyomozó törvénytelenül járt, és erről az őt megbízó brit bulvárlap egészen biztosan tudott.

A hercegi pár egyébként több kiadóval is perben áll, az pedig, hogy amikor tehette volna, az angol királyi család nem állt bele ezekbe a botrányokba, hogy megvédje Meghant és Harry herceget, külön rosszul esik nekik.

Ha unod Meghan botrányait, less be a ruhatárába:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek