Vajna Timi szerelme hatalmas áldozatot hozott a kapcsolatukért

Nagyon úgy tűnik, hogy Vajna Timi és szerelme, Zoli kibékültek, ez viszont nem valósulhatott volna meg, ha a férfi nem tesz hatalmas lépést Timi felé.

Vajna Timi szerelme hatalmas áldozatot hozott a kapcsolatukért

Néhány napja még a felfoghatatlan kategóriába tartozott a hír, miszerint Vajna Timi és párja, Zoli szakítottak. A férfi állítólag összecsomagolta a holmijait, elköltözött Amerikából, és frissen vásárolt budai otthonába költözött – egyedül.

„Zoli saját magának vásárolta a lakást, és a lakóparkba költözött. A hagyatéki tárgyalás már lezárult ugyan, ám az állampolgárság és a cégek irányítása miatt Amerikában kell maradnom” – nyilatkozta korábban a Blikknek Timi.

Menet közben viszont Zoli meggondolhatta magát, mert a Bors információi szerint még múlt hét kedden repülőre ült, és visszautazott az Egyesült Államokba, hogy békülésre bírja barátnőjét. „Képtelen őt elengedni, békülni akar. Timi is hasonlóan érez, teljesen bele van zúgva.” – nyilatkozta egy közeli ismerősük a lapnak.

És hogy mi a legjobb terápia? Egy közös nyaralás Miamiban, ahol a pár két lazítás között átbeszélheti a problémáit – elvileg van mit, mert családalapítással kapcsolatos terveik például nem igazán fedik egymást, Timi ugyanis nem akarja elsietni a dolgot. Ennek pedig az az oka, hogy „sosem lehet biztos benne, hogy mi az igazán vonzó egy férfi számára: ő, avagy mesés vagyona”.

Ha képbe kerülnél a hazai sztárok szívügyeivel kapcsolatban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek