Vilmos herceg fél, hogy Harry világgá kürtöli a magánbeszélgetéseiket

Az Oprah-interjú urán Vilmos herceg retteg, hogy minden Harryvel folytatott beszélgetése az amerikai tévénézők előtt köt ki.

Vilmos herceg fél, hogy Harry világgá kürtöli a magánbeszélgetéseiket

A legújabb hírek szerint Vilmos herceg most már attól fél, hogy a Harryvel folytatott minden magánbeszélgetését megkaparintja az amerikai média. Az pedig egyáltalán nem tetszik neki, hogy legutóbb a CBS műsorvezetője kitálalta, hogy egyelőre „nem voltak eredményesek” a beszélgetések a tesójával, és úgy érzi, nincs rá garancia, hogy Harry bizalmasan kezeli a kommunikációikat.

„Mindkét oldalon hiányzik a bizalom, ami miatt rettentően nehéz előre haladniuk. Vilmos herceg most amiatt aggódik, hogy bármi, amit mond, azzal a testvére kiplakátolja az amerikai médiát”– mondta egy herceghez közeli forrás a Vanity Fair királyi családért felelős újságírójának, Katie Nichollnak.

Gayle King egyébként nem mondott semmi különöset a This Morning ominózus adásában. Egészen konkrétan ez hangzott el:

„Felhívtam a párt, hogy megtudjam, hogy érzik magukat, és valóban, Harry már beszélt a testvérével és az apjával is. Erről csak annyit tudok, hogy ezek nem voltak produktív párbeszédek. De legalább már váltottak pár szót, ennek örülök. És szerintem, ami még mindig bántja őket az az, hogy a palota újra és újra hangoztatja, hogy bizalmasan akarják kezelni az ügyet, csakhogy továbbra is jönnek ki a hamis hírek Meghanről, amik megalázóak.” 

Illetve a műsorvezető hozzátette még, hogy „senki nem vette fel a kapcsolatot Meghannel”, de ennek ellenére Sussexék békülni szeretnének: „mindketten tovább akarnak lépni ebből, és mindketten azt szeretnék, ha a gyógyulás felé indulna el a család. Végsősoron mégiscsak ők Harry családja.”

És csak egy plusz infó, hogy bár Harry és Vilmos úgy tűnik nincsenek kifejezetten jóban, Harry továbbra is kapcsolatban áll a királynővel, rendszeresen beszélnek, többek között a nagypapája, Fülöp herceg állapotáról, akit csak nemrég engedtek ki a kórházból.

Harry és Erzsébet királynő meghatóan közeli kapcsolatáról ezekből a cikkekből még többet megtudhatsz:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek