Csobot Adél bevallotta, milyen valójában a kapcsolata Istenes Bencével

Csobot Adél és Istenes Bence nem tagadja, nincs minden rendben közöttük. Most újabb vallomás következik.

Csobot Adél a Blikk+Győzőben mesélt őszintén a párkapcsolatáról, miután Istenes Bencével Friderikusz Sándor műsorában mindenkinek bevallották, hogy nincs minden rendben közöttük. „Minden kapcsolatban vannak mélypontok, akkor mi is egy ilyen szakaszban voltunk, éppen ezért fordult meg a fejünkben, hogy ezt a forgatást akár le is kellene mondani. Amennyire mélyen voltunk, ezt váltotta ki bennünk. Végül elmentünk és őszinték voltunk” – meséli az énekesnő. Kiderült, a 8 éves kapcsolatuk alatt többször voltak mélyponton, és rengeteg nehézséget küzdöttek le együtt. Sőt, nem egyszer a szakítás szélén is álltak.

„Nyilván ez itt kettőnk között nem volt új, hiszen mi tudtuk, hogy mi zajlik közöttünk és mi rengeteget beszélünk” – meséli Adél, aki fontosnak tartja az őszinteséget és a kommunikációt, szerinte ez tartja őket össze Bencével. „Az új volt, hogy nyilvánosság előtt kellett kimondani ezeket a dolgokat, amik lehet, csak ránk tartoznak… Ezzel valójában nem veszíthetünk semmit, ezek vagyunk mi, ez van most velünk” – mondta Adél, és hozzátette, hogy valószínűleg már unják egymást, mert semmi más nincs az életükben, mint az otthon tartózkodás, de kitartanak.

Még többet olvasnál a sztárpárról? Itt megteheted:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek