Elhunyt Rubint Réka édesanyja

Teljesen váratlanul érte a családot a tragédia, amiről Rubint Réka férje, Schobert Norbi számolt be a közösségi médiában.

Elhunyt Rubint Réka édesanyja

Rubint Réka nemrég feketére állította Facebook profil- ás borítóképét, amiből már lehetett sejteni, hogy baj történt. Sokan azonnal találgatni kezdtek, mi történhetett. Férje, Norbi, megelőzve a pletykákat, az Update Low Carb Facebook oldalon jelentette be, hogy elhunyt szeretett anyósa, Réka édesanyja:

“Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt. Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – olvasható a bejegyzésben.

Réka nemrég elárulta, hogy édesanyja decemberben koronavírusos lett, és akkor nagyon aggódtak érte. Tragikus, váratlan halálára senki nem számított. Nyugodjon békében!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek