Harry hercegről nagyon laza fotók készültek

Harry hercegről és Meghan Markle-ről nem sok lesifotó készül, mióta Amerikában laknak, most azonban mégis előkerült egy-két kép. Ráadásul Harry-t még sosem láthattad ilyen lazának.

Harry hercegről nagyon laza fotók készültek

Harry herceg és Meghan ominózus Oprah-interjúját március 7-én adták le, és nemcsak az előzetes sikerült drámaira, de a beszélgetés is tartogatott nem várt fordulatokat. Sok minden kiderült, amire kíváncsiak voltunk, de olyasmiről is szó esett, amire egyáltalán nem számítottunk. A királyi család meg nem nevezett tagját például rasszista vádakkal illeték, míg Katalinról kiderült, hogy valójában ő volt az, aki megríkatta Meghant az esküvője előtt, pedig fordítva járta be a világot a hír.

Persze az adás után nemcsak az kezdte nagyon érdekelni az embereket, hogy vajon hogy fogadta mindezt a királyi család, hanem az is, hogy mi történt azóta Harry-vel és Meghannel. Természetesen az élet nem állt meg, a pár ugyanúgy élvezi, hogy Santa Barbarában, elvonulva él Archie-val.

Eddig nem igazán jelentek meg róluk fotók, most viszont Harry-t lencsevégre kapták, amint az otthonától nem messze biciklizik egy igen drága elektromos kerékpáron. Maszkot, napszemüveget és baseball sapkát is viselt, hogy ne keltsen feltűnést, a mellett haladó autó viszont lebuktatta, amiben a biztonsági őrei ültek. Ide kattintva meg is nézheted, mennyire laza szerelésben teker a herceg, akit legtöbbször hivatalos körülmények között, talpig kiöltözve láthattál eddig. Ez most teljesen más.

Érdekelnek a királyi család legfrissebb hírei? Mutatjuk, hova kattints:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek