Kiderült, hogy Katalin hercegné miért öltözik ennyire visszafogottan

Nagyon komoly oka van annak, hogy Katalin hercegné miért öltözködik úgy, ahogy. Most egy szakértő mesélt erről.

Kiderült, hogy Katalin hercegné miért öltözik ennyire visszafogottan

Biztos te is észrevetted már, hogy bár Katalin hercegné mindig elragadó, alapvetően nem nagyon szokott feltűnően öltözködni. Most kiderült, ennek komoly oka van: nem szeretné, ha az újságok csak azért írnának róla állandóan, mert felvett valami izgalmasat.

A királyi család egyik szakértője, Bethan Holt szerint konkrétan azt igyekszik elkerülni, hogy úgy járjon, mint Diana hercegnő.

Néhai anyósa ugyanis imádta a divatot, így a kilencvenes évekre divatikonná vált, akinek öltözködését, frizuráját nők milliói utánozták. Ez azonban megnehezítette olykor, hogy a média figyelmét a számára oly fontos jótékonysági ügyekre irányítsa.

„Diana nagyon hamar divatikon lett és mindenki meg volt őrülve azért, amit viselt. Szerintem Katalin hercegné ennél sokkal óvatosabb, felismerte, hogy nem szeretné, ha csak a ruhái miatt cikkeznének róla” – nyilatkozta az auzstrál Nine Honey magazinnak a királyi család egyik legnagyobb szakértője, aki még könyvet is írt Katalin hercegné ruháiról.

Ugyanakkor az is feltűnő, hogy a jeles alkalmakkor, mint például a gyerekei születésekor, a ruhájával emlékezett meg Diana hercegnőről. Ez viszonylag gyakori, amikor Lady Di halálának 20. évfordulója volt, akkor is egy az övéhez nagyon hasonló virágos ruciba bújt.

Olvass még többet a hercegné stílusáról:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek