Előkerült Britney Spears anyja, és furcsa ötlettel állt elő

Britney Spears édesanyja, Lynn Spears mostanában a háttérből figyelte az eseményeket, most viszont végre hallhatunk felőle.

Előkerült Britney Spears anyja, és furcsa ötlettel állt elő

Ha valami felvidíthatna minket egy év pandémia után, az Britney Spears visszatérése lenne. Úgy tűnik, nemcsak mi gondoljuk így, hanem az egyik legnagyobb rajongója, az édesanyja is. Lynn Spearsről mostanában nem igazán olvashattunk, leginkább az énekesnő apja volt előtérben a gyámsági per miatt.

Britney viszont most az anyjával kapcsolatban posztolt, aki azt tanácsolta neki, hogy énekeljen többet, ugyanis mostanában egyáltalán nem szokott: „Anyukám küldte ezt nekem, hogy emlékeztessen rá, hogy tudok énekelni. Azt mondta, már nem is szoktam énekelni, úgyhogy el kell megint kezdenem. Sosem láttam még ezt az előadást, nagyon régi lehet. Az első turnék egyikéről származik, amit egyedül csináltam végig. Arra emlékszem, hogy legtöbbször azt mondtam, hogy wow, Szingapúr!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Bár szuper lenne Britney-t újra színpadon látni, ez nem fog megtörténni, legalábbis a közeljövőben biztosan nem. Az énekesnő novemberben jelentette ki, hogy amíg az apja a hivatalos gyámja, tehát ő kontrollálja a karrierjét is, addig biztosan nem áll színpadra. Britney egyébként 2018-ban lépett fel utoljára, amikor félbeszakította a Las Vegas-i turnéját, ugyanis nagyon megrendítette apja betegeskedése, és újra idegösszeomlás közeli állapotba került. Bevonult a pszichiátriára, ahonnan egy hónap után távozott. Menedzsere, Larry Rudolph szerint a sztárnak többé nem szabadna színpadra állnia, így ő biztosan nem bíztatja Britney-t arra, hogy megint énekelni kezdjen.

Tudd meg, mi történik most Britney életében:

Még több

Sztárhírek