Kiderültek Vilmos herceg valódi érzései Harryvel kapcsolatban

Vitatkoznak, nem állnak szóba egymással, megromlott a kapcsolatuk – ezt olvashattuk az elmúlt időszakban Vilmosról és Harryről. Most viszont kiderült, mit érez valójában Vilmos herceg, és meg fogsz lepődni!

Kiderültek Vilmos herceg valódi érzései Harryvel kapcsolatban

Bár rengeteg cikk jelent meg a két testvér ellenségeskedéséről, Vilmos hercegnek valójában a mai napig rettentően hiányzik a testvére, Harry herceg, aki már több mint egy éve elköltözött Amerikába. „Amikor leülepedtek benne az érzelmek azzal kapcsolatban, ami történt, rájött, mekkora űr maradt a testvére után” – mondja egy segédtiszt a brit Sunday Timesnak. „Mindent közösen csináltak, közös volt az irodájuk, az alapítványuk, együtt meetingeltek és sokat szórakoztak közben. Vilmosnak mindez nagyon hiányzik, és mindig is hiányozni fog.”

A meg nem nevezett forrás azt is hozzátette, hogy Vilmos úgy érzi, egyedül kell szembenéznie azzal a ténnyel, hogy egyszer ő lehet Nagy-Britannia következő királya, és mindezt úgy kell majd végig csinálnia, hogy szeretett testvére nincs mellette. Óriási nyomásként éli meg, hogy minden megváltozott, mert a testvére hozott egy döntést, ami az ő jövőjére is rányomta a bélyegét.

„Nagyon mérges volt amiatt, ami történt, de elszánt azzal kapcsolatban, hogy rendbe hozza a kapcsolatát Harryvel” – meséli a bennfentes, aki szerint Harry is pont ugyanezen dolgozik. „Szeretem Vilmost. Megéltük a poklot együtt, és közös múltunk van, de különböző utakon járunk” – mondta Harry az Oprah-interjúban a testvérével kapcsolatban.

A két herceg valószínűleg többször is találkozik majd a nyári hónapokban, ugyanis Diana hercegnő szobrát is le kell leplezniük együtt és a szülinapos Fülöp herceg ünnepségén is részt fognak venni júniusban. Biztos marad egy kis idejük majd arra is, hogy kettesben beszéljenek az elmúlt év történéseiről és végre kibéküljenek.

Persze azért van mit megbeszélniük, ha lemaradtál a velük kapcsolatos hírekről, képbe hozunk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek