Wang mester éles látást rendelt, a lézeres szemműtétet a Focus Medical „tálalta“ (x)

Ha te is kóstoltad már Wang mester ínycsiklandó fogásait, akkor tudod, hogy ő csakis a legjobbal éri be. Receptjeiben tökéletesen elegyedik az 5000 éves kínai gasztronómia néhány modern csavarral. A mester most azonban nem új ízek, hanem az éles látás receptjét kereste – és a Focus Medical Látásjavító Központban rá is talált.

Wang mester éles látást rendelt, a lézeres szemműtétet a Focus Medical „tálalta“ (x)

 Wang mester éttermeit összehasonlítani az egyszerű, sarki kínai kifőzdékkel olyan, mintha egy Prada ruhát mérnél össze a Primarkban kapható másolatával: a kettő minőség és élmény szempontjából sem említhető egy lapon. Wang Qiang – akit régóta csak Wang mesterként emlegetnek – 20 éve ismertette meg Magyarországgal az igazi kínai gasztronómiát. A szakácsmesterség szeretetét nagyapjától örökölte, és miután Budapestre költözött, egy ideig felszolgálóként és tolmácsként dolgozott. Rengeteg munkájába került, mire meg tudta nyitni első éttermét, amelyben 30 ember alig fért el. Mostanra két nagyobb étterem és két bisztró alapító-tulajdonosa, ahol közel 20 kínai szakács főz, de a legnagyobb magyar séfek is szívesen beugranak hozzá ellesni néhány távol-keleti fogást.

A pandémia előtt vendégként is gyakran összefuthattál vele akármelyik éttermében, mostanában pedig Instagramon és YouTube-on követheted. Az életben, a fotókon és videókon is mindig mosolygós séfről pedig valószínűleg nem gondolnád, hogy sokáig emésztette egy hétköznapi probléma: a rossz látása. Ez a mindennapjait is megnehezítette, ha üzenete érkezett azonnal fel kellett vennie a szemüvegét, mert anélkül nem látta rendesen a mobilja képernyőjét. Vezetéshez és kedvenc hobbijához, a motorozáshoz azonban egy másik szemüvegre volt szüksége, amivel viszont a navigációt nem látta, ez pedig egyre jobban zavarta. További kellemetlenség volt, hogy télen, ha kintről betért valahova, azonnal törölgetnie kellett a lencséket. A konyhában sürgölődve pedig egész évben ellensége volt a pára.5 perc után boldogság

A zeres látásjavító kezelést először egy barátja ajánlotta, aki örömmel mesélte, hogy a lézeres szemműtét után hatalmasat változott az élete, sokkal boldogabb lett. A pozitív tapasztalaton fellelkesülve megnézte a Focus Medical honlapját. „Azt mondtam magamban, ezt akarom én is“ – idézi fel a mesterszakács a pillanatot, amikor rászánta magát a lézeres szemműtétre.

De mielőtt még erre sor kerülhetett volna, részt kellett vennie a kötelező alapos alkalmassági vizsgálaton. Szerencsére kiderült, semmi akadálya a műtétnek, és az eredmények alapján napjaink egyik legkorszerűbb és legkíméletesebb látásjavító lézerkezelését, a VISUMAX HD-t javasolták neki. Ezek után nem volt más hátra, jöhetett a nagy nap! Wang mester sokszor hangoztatja, hogy a kínai konyha varázsa abban rejlik, hogy a friss hozzávalókból pár perc alatt készülnek a finom fogások. De azt maga sem gondolta volna, hogy ilyen rövid idő elég lehet ahhoz is, hogy visszanyerhesse éles látását. „Nagyon gyors volt az egész. 5-6 perc talán. Egyik oldalon, másik oldalon, és készen is voltunk – emlékszik vissza a műtét napjára. – Nem éreztem semmit, nem fájt egyáltalán. A klinikán mindenki nagyon kedves, segítőkész volt, jó élményekkel távoztam.“

Élesben minden jobb

A műtét után azonnal hazamehetett, és egy rövid szieszta utá, tisztán látott mindent. Másnap már a munkájához is visszatért, nem kellett kiszakadnia a hétköznapi rutinból, vagy a műtét miatt fontos feladatait elhalasztania. „Minden éles, minden látszik. Szuper érzés, nagyon kényelmes, hogy nincs szükségem szemüvegre! Végre a kínai feliratot is könnyedén el tudom olvasni az esti filmnézésnél“ – lelkendezik Wang mester, akinek 100%-os lett a látása. Ez pedig a kényelmen túl biztonságot is ad számára, főleg motorozás közben. Mint mondja, nem kell többé izgulnia, mint korábban, mikor otthon felejtette a szemüvegét.

Ahogy ő is egy barátja biztatására szánta rá magát a lézere szemműtétre, most ő ajánlja másoknak, mert csupa kellemes tapasztalatot szerzett. Azt sem titkolja, hogy nemcsak a kényelem, de az anyagiak szempontjából is jó döntés volt a látáskorrekció. Régebben ugyanis legalább két szemüveget kellett vásárolnia évente, mivel azok a viselés és az állandó hurcolászás miatt folyton összekarcolódtak. A szemműtéttel így hosszabb távon nemcsak a bosszankodást és kényelmetlenségeket spórolta meg, hanem a pénztárcáját is megkímélte.

Te is szemüveget vagy kontaktlencsét viselsz, és Wang mesterhez hasonlóan szívesen megválnál tőle? Most akár 157 ezer forint kedvezménnyel megtapasztalhatod, milyen ha kötöttségek nélkül, ébredés után és a nap bármelyik percében tökéletesen láthatsz! Ne csak szemezz az ajánlattal, csapj le rá, és jelentkezz még ma alkalmassági vizsgálatra!

VÁR RÁD AZ ÉLET SZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE NÉLKÜL!

A Focus Medicalnál elérhető VISUMAX kezelés óriási előrelépést jelent a lézeres látásjavítás terén. Korábban elképzelhetetlen eredményeket tud nyújtani: a páciensek beszámolói alapján a kezelés fájdalommentes és utána pár órával már kitisztul a látás. Ez hogyan lehetséges? A méltán világhíres Zeiss Visumax lézere a kezelési terv alapján képes a legapróbb eltéréseket is kijavítani a szaruhártyán. Ráadásul kényelmesen, biztonságosan és gyorsabban, mint hogy feldobod a reggeli sminked.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek