Vilmos herceg és Harry végre kibékülhetnek

Ha minden jól megy Harry herceg és Vilmos nagyon rövid időn belül végre újra jóban lesznek egymással.

Vilmos herceg és Harry végre kibékülhetnek

Veled együtt mi is nagyon szurkolunk azért, hogy Harry herceg és Vilmos viszálya minél hamarabb véget érjen, és ismét harmonikus legyen a testvérek kapcsolata. Sok idő után először pedig most van rá a legnagyobb esély, hogy végre kibékülnek egymással.

A királyi család szakértője, Anna Pasternak szerint akár már a nyáron javulhat Harry és Vilmos közt a viszony. A találkozás elkerülhetetlen lesz, mivel Harry a nagyszülei, illetve az édesanyja születésnapjára is hazamegy Angliába. Diana hercegnő 60. születésnapját ünnepelné július 1-jén, ennek alkalmából pedig szobrot fognak állítani a szívek királynőjének – a műalkotást pedig Harry és Vilmos fogják leleplezni.

Az, hogy a Kensington palotában személyesen is találkoznak és eltöltenek egymással egy kis időt, az első ilyen alkalom lesz 2020 májusa óta. „A békülésre a legnagyobb reményt az édesanyjuk emléke jelenti. Ez egyesíti őket ma is. Úgy hiszem, félre fogják tenni a nézeteltéréseiket a kedvéért, és mindezt mi is láthatjuk majd kibontakozni”– jósolta a szakértő a Fox Newsnak.

A hercegek közti viszályról már évek óta pletykáltak, de Harry végül az Oprah-nak adott interjújában meg is erősítette azt, hogy jelenleg meglehetősen nagy köztük a távolság. De hozzátette, hogy „teljes szívemmel szeretem Vilmost. Megéltük a poklot együtt, és közös múltunk van, de különböző utakon járunk”. Nemrég pedig a bátyjáról is azt derült ki, hogy „elszánt azzal kapcsolatban, hogy rendbe hozza a kapcsolatát Harryvel”. Szorítunk, hogy idén nyáron ez sikerüljön.

Diana hercegnő emléke még benned is erősen él?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek