A Riverdale sztárja egy év után szakított a szerelmével

Camila Mendes, a Riverdale színésznője és a fotós Grayson Vaughn kis híján egy teljes év után mentek szét.

A Riverdale sztárja egy év után szakított a szerelmével

Camila Mendes ismét szingli. A Riverdale sztárja és a pasija, Grayson Vaughn majdnem egy teljes év után szakítottak.

Az E! News infói szerint Cami és fotós szerelmének kapcsolata csendben ért véget egy hónappal ezelőtt. „Semmiféle dráma nem volt a szakításukkor, még mindig barátok. Az egymás iránt érzett szerelmük egyszerűen csak elmúlt”– osztotta meg az elválásuk körülményeit a lap forrása.

Camila teljes szakítás utáni önszeretet-üzemmódba kapcsolt, és minden közös fotójukat kitörölte az Instagramról és ki is követte Graysont (a sráccal ellentétben, aki még mindig követi az exét). Valószínűleg, ahogy az Lili Reinhart és Cole Sprouse esetében is történt, a szerelmük végét a távolság okozta.

Camila Kanadában forgat épp, az utazást pedig nem engedélyezik, úgyhogy a járvány szinte teljesen ellehetetlenítette a találkozást” – tette hozzá az informátor. Pedig a távkapcsolat kezdetét jelző fotó volt az, amivel Cami hivatalosan is bemutatta Graysont a követőinek. „Távkapcsolat-típusú szerelem 🤍” írta akkor a kép alá a színésznő, ahol épp egy magángép előtt állnak a pasijával.

Cami és Grayson 2020 elején jöttek össze, nagyjából fél évvel azután, hogy a színésznő szakított a kollégájával, Charles Meltonnal.

Camila épp a Riverdale 5. évadán dolgozik, képbe hozunk az új részekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek