4 csillagjegy, aki teljesen más, mint aminek mutatja magát

Azt hiszed, jól ismered őket, pedig ez a négy csillagjegy a valóságban teljesen más!

4 csillagjegy, aki teljesen más, mint aminek mutatja magát

Persze minden csillagjegynek van egy-két olyan tulajdonsága, amit inkább titkol magáról, ezért néhányukat elég nehéz kiismerni. Viszont vannak négyen a zodiákusban, akik tudatosan ferdítik el, hogy milyenek is ők valójában.

Oroszlán

Az Oroszlán imád a középpontban lenni, akkor érzi elemében magát, ha mindenki őt figyeli, róla beszél. Szereti azt a látszatot kelteni, hogy minden tökéletes az életében, mindenben sikeres és mindenhez ért. A hibáit vagy a hiányosságait pedig a végletekig igyekszik titkolni. A melóban is sokkal több energiát fordít arra, hogy elhitesse, mennyire otthon van egy-egy témában, ahelyett, hogy például utánaolvasna a dolognak. Ő az, aki szívesen osztja meg Instán az életét, lényegében mindenről posztol, de csakis a pozitív, irigylésre méltó dolgokat teszi közzé.

Mérleg

A Mérleg nem akar tudatosan megtéveszteni senkit, egyszerűen csak annyira konfliktuskerülő, hogy sosem mond ellent senkinek. Sőt, inkább helyesel, beleegyezik mindenbe, de még akkor is így tesz, ha belül egyébként minden porcikája pont az ellenkezőjét gondolja. Így nehezen derül ki a környezete számára, hogy milyen is ő valójában, mit gondol, mit érez, ezért gyakran kapja meg a kétszínű jelzőt – valójában minden alap nélkül.

Ikrek

Az Ikrek már eleve kettős csillagjegy, két személyiség lakozik benne, ezért borzasztóan nehéz kiigazodni rajta. Főleg, hogy szeszélyes, hangulatember, akinek percenként változik a véleménye, a kedve, a hozzáállása egy adott dologgal kapcsolatban. Ráadásul nagyon összetett, sokszínű egyéniség, ezért simán lehet, hogy mindenki egy kicsit másképp ismeri, így jogosan feltételezik róla, hogy megjátssza magát. Pedig az az igazság, hogy általában úgy váltakozik a két énje, vagy a hangulata, hogy ő maga észre sem veszi!

Nyilas

A Nyilas kíváncsi, kalandvágyó, kísérletező típus, aki mindemellett elég sajátosan értelmezi a szabályokat és a társadalmi konvenciókat. Ő ugyanis nem csak utazni szeret és megismerni más kultúrákat, hanem kifejezetten izgalmasnak tartja, ha egy kis időre más bőrébe bújhat. Épp ezért gyakran előfordul, hogy külföldiként, vagy pont ellenkezőleg, külföldön helyiként viselkedik. De a flörtölésnél vagy online ismerkedésnél is simán tök másnak adja ki magát, pusztán szórakozásból.

Tudj meg még többet a saját csillagjegyedről!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek