4 csillagjegy, aki teljesen más, mint aminek mutatja magát

Azt hiszed, jól ismered őket, pedig ez a négy csillagjegy a valóságban teljesen más!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki teljesen más, mint aminek mutatja magát

Persze minden csillagjegynek van egy-két olyan tulajdonsága, amit inkább titkol magáról, ezért néhányukat elég nehéz kiismerni. Viszont vannak négyen a zodiákusban, akik tudatosan ferdítik el, hogy milyenek is ők valójában.

Oroszlán

Az Oroszlán imád a középpontban lenni, akkor érzi elemében magát, ha mindenki őt figyeli, róla beszél. Szereti azt a látszatot kelteni, hogy minden tökéletes az életében, mindenben sikeres és mindenhez ért. A hibáit vagy a hiányosságait pedig a végletekig igyekszik titkolni. A melóban is sokkal több energiát fordít arra, hogy elhitesse, mennyire otthon van egy-egy témában, ahelyett, hogy például utánaolvasna a dolognak. Ő az, aki szívesen osztja meg Instán az életét, lényegében mindenről posztol, de csakis a pozitív, irigylésre méltó dolgokat teszi közzé.

Mérleg

A Mérleg nem akar tudatosan megtéveszteni senkit, egyszerűen csak annyira konfliktuskerülő, hogy sosem mond ellent senkinek. Sőt, inkább helyesel, beleegyezik mindenbe, de még akkor is így tesz, ha belül egyébként minden porcikája pont az ellenkezőjét gondolja. Így nehezen derül ki a környezete számára, hogy milyen is ő valójában, mit gondol, mit érez, ezért gyakran kapja meg a kétszínű jelzőt – valójában minden alap nélkül.

Ikrek

Az Ikrek már eleve kettős csillagjegy, két személyiség lakozik benne, ezért borzasztóan nehéz kiigazodni rajta. Főleg, hogy szeszélyes, hangulatember, akinek percenként változik a véleménye, a kedve, a hozzáállása egy adott dologgal kapcsolatban. Ráadásul nagyon összetett, sokszínű egyéniség, ezért simán lehet, hogy mindenki egy kicsit másképp ismeri, így jogosan feltételezik róla, hogy megjátssza magát. Pedig az az igazság, hogy általában úgy váltakozik a két énje, vagy a hangulata, hogy ő maga észre sem veszi!

Nyilas

A Nyilas kíváncsi, kalandvágyó, kísérletező típus, aki mindemellett elég sajátosan értelmezi a szabályokat és a társadalmi konvenciókat. Ő ugyanis nem csak utazni szeret és megismerni más kultúrákat, hanem kifejezetten izgalmasnak tartja, ha egy kis időre más bőrébe bújhat. Épp ezért gyakran előfordul, hogy külföldiként, vagy pont ellenkezőleg, külföldön helyiként viselkedik. De a flörtölésnél vagy online ismerkedésnél is simán tök másnak adja ki magát, pusztán szórakozásból.

Tudj meg még többet a saját csillagjegyedről!

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: álca csaillagjegyek csillagjegy ezotéria horoszkóp kiismerhetetlen másnak mutatja magát maszik nehéz kiismerni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!