Az anyukája sem rajong Justin Bieber legújabb tetoválásáért

Ha valakinek, Justin Biebernek aztán alig van üres hely a testén egy újabb tetkóra, így nem csoda, ha az anyukája kibukott a legutóbbi varrat miatt.

Az anyukája sem rajong Justin Bieber legújabb tetoválásáért

Még a sztároknak is meg kell küzdeni néha azzal, hogy a szülők kritizálják őket. Elég megkérdezni Justin Biebert erről, akinek épp az egyik legnagyobb rajongója, az anyukája szólt be a minap egy új tetkó miatt. Az énekes büszkén osztotta meg a testét, pontosabban a nyakát díszítő legújabb alkotást, ám az anyukája, Pattie Mallette már kevésbé volt elragadtatva.

Justin a legújabb albumáról szeretett volna megemlékezni: egy barackot varratott magára a „Peaches” című lemeze miatt. A tetkót a sztár tetoválóművész, Doctor Woo készítette, így kétségtelenül profi végeredményről beszélünk. Pattie-t viszont nem érdekelte a felhajtás, csak az, hogy a fia még mindig nem állt le a varratokkal: „Nincs még elég?” – tette fel a kérdést kommentben, amire már több mint 4 ezer lájkot gyűjtött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Az anyukának tényleg igaza van abban, hogy Biebs tele van tetkókkal, hiszen mára több mint 60 rajz díszíti a teste különböző pontjait. És hát feleslegesnek is tűnhet minden egyes mérföldkőről ilyen formában megemlékezni, de a sztárok egyáltalán nem így gondolkodnak. Justin nemrég egyébként bevallotta, hogy ígéretet tett magának azzal kapcsolatban, hogy a kezeire sosem készíttet tetoválást. „Valahogy úgy szeretném, ha felveszek egy öltönyt, ne látszódjanak a tetkóim. De már csak ezek azok a helyek, ahova még fér tetkó – vagy a lábfejemre”mesélte a 27 éves sztár.

Érdekel a tetkó téma? Mutatjuk, hova kattints:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek