Kezdj el már most barátkozni a nyár legmenőbb cipőtrendjeivel

Nem állítjuk, hogy mindegyik cipőtrend azonnal belopja majd magát a szívedbe, az viszont biztos, hogy mind hasítani fog néhány hónapon belül. Szóval nagy levegő, és integess Hamupipőke nyári kedvenceinek.

Kezdj el már most barátkozni a nyár legmenőbb cipőtrendjeivel

A kényelmes sneakerek és a vagány tornacipők olyan jól érzik magukat, hogy 2021-ben sem mennek sehová. Csajos és lengébb fronton viszont már jobb, ha most szokni kezded az idén nyáron mindennél menőbbnek számító fazonokat, színeket és megoldásokat, ami a cipőtrendeket illeti. Mert lehet, hogy azt még nem látod, mikor és merre utazhatsz végre, de mire eljutunk odáig, legalább a nyári outfited legyen teljes tetőtől talpig: villantjuk szandál, cipő és papucs fronton az igazi must-have menőségeket.

Már minden világos

Pasztell, pasztell, pasztell – legyen szó a kék, a rózsaszín, a lila vagy a sárga legvisszafogottabb árnyalatairól, a pasztell ott figyel majd a legmenőbb csajok lábain. Nem kell, hogy a szetted minden eleménél kövesd az elvet: bátran válassz a krémes árnyalatok mellé vibráló színeket. A pasztell lila mellé üdítő egy neonzöld vagy neonsárga nadrágkosztüm, a pasztellkék mellett elképesztően jól mutat a sárga és a piros, a fehér különböző árnyalatai pedig született jolly jokerek.

Idén nyáron a pasztell mindent visz, ha cipőről van szó

Fotó: Getty Images/Edward Berthelot

Nagyon baba!

Kapaszkodj, mert idén nyáron nem csak 80 év felett lesz cool a zokni-papucs kombó. A sportosabb papucsok egyszerre ötvözik a kényelmet, a funkciót és a legújabb trendeket anélkül, hogy bármiben is akadályozna a fazon. Egyelőre meredeknek tűnik? Csak várj, amíg el nem árasztják az Instagram feededet.

Menő a zokni-papucs kombó

Fotó: Getty Images/Jeremy Moeller

Közös nagy kockulás

A merev mértani szabályok mostantól ugyanúgy a megjelenésed alapjait képezik majd, mint az öved, a táskád, vagy a legszebb mosolyod. Szandál formájában gyönyörűen keretezi a lábujjaidat, cipő esetében pedig garantáltan elférsz benne. Ha köszönöd, de magas neked ez a műfaj, jó hír, hogy törpesarkú megoldásokkal is bőven találkozol majd, ez a megoldás ugyanis toronymagasan így a legsikkesebb.

A szögletes forma tarol a cipőtrendekben

Fotó: Getty Images/Edward Berthelot

Puha cukiság

Szőrös is, kényelmes is, vicces is – ugyan miért zárnád a négy fal közé, ha mások napját is megcsinálhatod vele egy laza vonulással? A szőrös papucs reneszánszát ugyanúgy a karanténkorszak hozta el, mint a melegítők 2.0 virágkorát, és nem éri be, hogy szimplán a nappaliban fussa be csodás karrierjét. Száraz, meleg (de még nem elviselhetetlenül forró időben) tökéletesen mutat majd egy tone in tone, vagyis egy adott színre hangolt szettel. Viselheted mezítláb, vagy zoknival, utóbbinál bátran erősítsd rá a szetted uralkodó színére, így még a legföldhözragadtabbak számára is egyértelmű lesz a koncepció.

A szőrös papucs az utcán is menő

Fotó: Getty Images/NurPhoto

Mert cipőből sosem elég:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek