Erzsébet királynő unokájára rendőrt kellett hívni

Peter Phillips, Erzsébet királynő unokája nagyon kínos helyzetbe hozta az uralkodót: megszegte a COVID-előírásokat, ezért rendőrt hívtak rá.

Erzsébet királynő unokájára rendőrt kellett hívni

Újabb botrány van készülőben az angol királyi család körül – ezúttal a koronavírussal, és Erzsébet királynő egyik unokájával (aki most nem Harry vagy Vilmos) kapcsolatos.

Peter Phillipsről van szó, Anna hercegnő egyik fiáról, aki megszegte az Egyesült Királyság járvány-szabályait, amikor 740 kilométerrel az otthonától a testvére, Zara egyik barátnőjénél járt. A királynő unokáját a Range Rovere buktatta le, ami azóta is kint áll a nő háza előtt. A szomszédok pedig rendőrt hívtak rá.

„Egy St. Cyrusban található ingatlanhoz hívtak ki minket, a koronavírus szabályozások potenciális megszegése miatt. A járőreink kimentek, beszéltek a lakókkal és nem találtak semmiféle szabálysértést”– nyilatkozta a Sunnak a skót rendőrség szóvivője.

Angliában a koronavírus elleni rendelkezések szerint szigorúan otthon kell maradni, Skóciában pedig az utazás csak nagyon indokolt esetben megengedett. A szóvivője szerint Phillips hivatalos ügyben járt St. Cyrusban: a cége, XL Medical ugyanis COVID-gyorsteszteket biztosít.

Anna hercegnő és családja kevésbé van reflektorfényben, de most alaposabban megismerheted őket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek