Ezek a csillagjegyek lesznek a leggyakrabban sztárok

Ha ez a csillagjegyed, akkor nemcsak szomjazod a sikert, de nagyon könnyen el is tudod érni.

Ezek a csillagjegyek lesznek a leggyakrabban sztárok

Egy jó adag tehetséggel és szorgalommal bárki elindulhat a híressé válás útján – ám a következő csillagjegyek a sikert sokkal könnyebben tudják elérni. Képességeiknek, és különleges személyiségüknek hála mindig kiemelkednek a tömegből és bármikor képesek magukra vonni az emberek figyelmét. Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik sztárnak születtek!

Oroszlán

Az Oroszlán az egyetlen csillagjegy, akinek a Nap az uralkodó bolygója, nem csoda hát, hogy az Oroszlánok természetükből fakadóan szeretnek a reflektorfényben sütkérezni és mindig a középpontban lenni. Ez a szenvedélyes és magabiztos Tűz jegy a csillagjegyek igazi szupersztárja, akit kifejezetten vonz a hírességek gazdagsága és kirakatélete. Mivel a Nap a bolygójuk, az Oroszlán jegy szülöttei nemcsak kreatívak, de élvezik is, ha a tehetségüket megmutathatják a nagyközönségnek. A hírességek világa tele van Oroszlánokkal, ott van például Meghan Markle, Madonna, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Demi Lovato vagy éppen Barack Obama. Legyen szó politikáról, filmekről, zenéről, közösségi médiáról, az Oroszlánok minden területen sikereket tudnak elérni.

Mérleg

A Mérleg egy Levegő jegy, amit a Vénusz, a művészetek és a szépség romantikus bolygója ural. A Mérlegek a legbájosabb és legtársaságkedvelőbb csillagjegyek, e tulajdonságok pedig sokat segítenek nekik a sztárrá válásban. A Vénusznak köszönhetően a Mérlegeknek szuper kifinomult az esztétikai érzéke, nem meglepő, hogy a jegy szülöttei rendszeresen maradandót alkotnak a művészetekben. Rendkívül sok Mérleget találunk a modellek és zenészek között, gondolj csak Kim Kardashianra, Cardi B-re, Gwen Stefanira, Doja Catre és Bella Hadidra.

Nyilas

A Nyilas egy Tűz jegy, akit a szerencséért felelős Jupiter bolygó irányít. A Nyilasok minden lépése szerencsével van kikövezve, ezért is megy nekik könnyebben az érvényesülés a sztárvilágban. Ráadásul, mivel Tűz jegyről van szó, rendkívül szenvedélyesek és óhatatlanul szomjaznak a kalandokra, amit a sztárság meg is tud nekik adni. Híres Nyilasok a sztárvilágban: Taylor Swift, Britney Spears, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Christina Aguilera és Jay-Z.

Vízöntő

A Vízöntő is egy Levegő jegy ráadásul a leginnovatívabb, legelőremutatóbb csillagjegy. A Vízöntő jegyében születettek a természetükből fakadóan igazi stílusdiktátorok, szeretnek kitűnni a tömegből és szeretik megkérdőjelezni a társadalmi berögződéseket. Egyedi energiájuk sokat segít nekik a hírnév és a siker elérésében. Olyan úttörő hírességek vannak e jegy szülöttei között, mint Oprah, a médiamogul, Harry Styles stílusikon és popsztár, valamint Paris Hilton, aki mindig a saját szabályai szerint hajlandó csak játszani.

Érdekelnek a csillagjegyes-témák?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek